Κάτια Νικολαΐδου: Το ηχητικό μήνυμα που είχε στείλει στον Δημήτρη Στρέπκο 15 μέρες πριν «φύγει» από τη ζωή – «Ετοίμασε τα ρούχα μου»

Ο Δημήτρης Στρέπκος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για την πολύχρονη μάχη της Κάτιας Νικολαΐδου με τον καρκίνο.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου, ο σχεδιαστής αποκάλυψε ανάμεσα σε άλλα το ηχητικό μήνυμα που του έστειλε 15 μόλις ημέρες πριν «φύγει» από τη ζωή.

«Μου έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα πριν από 15 μέρες, δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά γιατί είχε πρόβλημα στον λαιμό: “Ετοίμασε τα ρούχα μου λέει θα κάνουμε νέο shooting, έχω χάσει λίγο βάρος, αλλά θα χωράω τέλεια στα ρούχα σου”», του είχε πει.

Ο ίδιος μίλησε για τη στενή τους σχέση ενώ όπως είπε στην τελευταία της κατοικία η Κάτια θα φορέσει μια από τις δημιουργίες του.

«Ενημερώνω όσες κ όσους δεν έχω προλάβει ότι η κηδεία της αγαπημένης μου αδερφής Κάτιας Νικολαΐδου θα γίνει την Δευτέρα 13/11/23 στις 11 το πρωί στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου – Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω για όσους θέλουν … αντί για στεφάνι θα υπάρχει ο σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο Ελπίδα για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Θα ήταν μεγάλη χαρά και επιθυμία της αδερφής μου», αναφέρει ο Τάκης Νικολαΐδης σε ανάρτησή του για την κηδεία της.

# Κάτια Νικολαϊδου

Πηγή

Κατερίνα Καινούργιου: «Με λένε βρώμικη αυτοί που ξεκίνησαν τη βρωμιά στην τηλεόραση»

Logo

Ανεκδοτάρα με τον Νώντα: Οι αμφιβολίες του κερατά