Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Ποζάρει με μαγιό, στέλνει φιλιά και βάζει κάτω 20άρες με το σώμα που έχει (ΦΩΤΟ)

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είναι στο καλοκαιρινό πνεύμα, καθώς ανέβασε μερικές selfies με μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η 53χρονη ηθοποιός φορούσε ένα ολόσωμο μαγιό με βαθύ ντεκολτέ σε ουδέτερο χρώμα, ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο και μαύρα γυαλιά ηλίου. Η βραβευμένη με Tony ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης απλά τη λέξη: «Ciao» και πρόσθεσε ένα emoji ήλιου.

Οι θαυμαστές της κατέφυγαν στα σχόλια και την αποθέωσαν, με σχόλια όπως «μια όμορφη γυναίκα», «θεά», «τόσο όμορφη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είναι πιο όμορφη από ποτέ παρά το πέρασμα των χρόνων. Η ίδια μοιράζεται αρκετά συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, selfies αλλά και φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στη Νέα Υόρκη ενώ φροντίζει να μας ενημερώνει συχνά για τις ασκήσεις γυμναστικής που κάνει ώστε να διατηρείται σε φόρμα.

Μιλώντας στο περιοδικό W το 2017, η Catherine Zeta Jones, αποκάλυψε το μυστικό της για ομορφιά εκ των έσω. «Το νερό καταφέρνει να διατηρεί το PH μου σε ισορροπία. Δεν πίνω αλκοόλ και προσπαθώ μέσω της διατροφής να διατηρώ το σώμα μου χωρίς τοξίνες.» Όσο για τους αγαπημένους της τρόπους γυμναστικής, η ηθοποιός λατρεύει το κολύμπι, το τέννις αλλά και τον χορό.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έχει μιλήσει πολλές φορές για το πάθος της με το χορό. Συγκεκριμένα είχε πει στην The Telegraph: «Έχω μία μπάρα μπαλέτου στο γυμναστήριο του σπιτιού μου. Δυναμώνω τη μουσική και κάνω ασκήσεις για μία ώρα. Επίσης κάνω πολύ χούλα χουπ, διάδρομο και ελληπτικό.»

Η διάσημη ηθοποιός έχει ιδιαίτερη αδυναμία και στα ταξίδια καθώς απολαμβάνει τη γυμναστική στην ύπαιθρο. Μάλιστα η ίδια είχε δημοσιεύσει και μια φωτογραφία της με τον σύζυγό της, στην οποία κάνουν σκι.

# Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Πηγή

Τζόνι Ντεπ: Περπατούσε με μπαστούνι πριν από τη συναυλία του

Latest

Κοιλιά πλάκα, πρόσωπο δίχως ψεγάδι, κορμί 25άρας: Η Μελίνα Ασλανίδου με μαγιό στα 49 είναι αγαλματένια οπτασία (pics)