Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που «ξέθαψε» από το 2000

Ο γιος του Μάικλ Ντάγκλας και της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Ντίλαν, έκλεισε 23 χρόνια ζωής.

Οι δυο αστέρες του Χόλιγουντ ευχήθηκαν μέσω social media στον Ντίλαν Ντάγκλας, ο καθένας με ξεχωριστή ανάρτηση.

Η Κάθριν Ζέτα ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της από τη χρονιά που γεννήθηκε ο γιος της, όπου τον κρατά αγκαλιά γυμνή.


«Πριν από 23 χρόνια σήμερα, γεννήθηκε το αγόρι μου, ο Ντίλαν. Είναι το δώρο που συνεχίζει να δίνει, ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά. Σε αγαπώ» έγραψε στο Instagram.

Από τη μεριά του, ο 78χρονος Μάικλ Ντάγκλας, ανέβασε μια φωτογραφία του γιου του, στη λεζάντα της οποίας έγραψε:

«Χρόνια πολλά Ντίλαν! Εύχομαι η νέα σου χρονιά να σου φέρει χαρά, φαντασία και αγάπη! Ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου, ο μπαμπάς».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο Μάικλ Ντάγκλας είναι ο ορισμός του χολιγουντιανού ζευγαριού τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Παρά την διαφορά ηλικίας, οι δύο λαμπερές προσωπικότητες κέρδισαν την συμπάθεια του κοινού με την αριστοκρατική αίγλη που περιβάλει τον γάμο τους, αλλά και με όλες εκείνες τις στιγμές που όταν το βλέμμα τους συναντιέται on camera, ένα διάχυτο αίσθημα ρομαντισμού κατακλύζει την ατμόσφαιρα. Ο Ντάγκλας σωστός τζέντλεμαν και η Τζόουνς άκρως γοητευτική, αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το γυαλί.

Όμως, όπως και στην πραγματική ζωή, έτσι και στην σχέση των δύο πρωταγωνιστών δεν μπορούν όλα να είναι σαφώς μαγικά. Ιδιαίτερα εξομολογητική εμφανίστηκε σε συνέντευξη της η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, μιλώντας με ειλικρίνεια για τον γάμο της με τον Μάικλ Ντάγκλας δηλώνοντας εξαρχής πως «δεν είναι καθόλου τέλειος».

«Είναι αδύνατον να μην υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αν ζεις με το ίδιο άτομο και ξυπνάς μαζί του κάθε μέρα. Εγώ ξυπνάω με τον Μάικ εδώ και σχεδόν 25 χρόνια. Μου αρέσει να είμαι παντρεμένη, αλλά είναι κάτι τρελό όταν το σκέφτεσαι πραγματικά» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας στην συνέχεια: «Είναι σαν να σκέφτεσαι: ‘’Θα με παντρευτείς; Βέβαια!’’ Όμως μετά θυμάσαι εκείνη την Chanel τσάντα για την οποία ξόδεψες μία περιουσία και δεν σ’ αρέσει πια. Θα τη μεταπουλήσεις;».

Η γνωριμία του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε το 1998 στο Παρίσι, όπου βρέθηκαν σε κοινή παρέα με τον Danny DeVito. Μόλις δύο χρόνια αργότερα θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, αποκτώντας την ίδια χρονιά τον πρωτότοκο γιο τους, Ντίλαν. Η κόρη τους, Κάρις, θα ακολουθήσει με διαφορά τριών χρόνων.

Αλέξης Γεωργούλης: Για φαγητό με τη Βίκυ Σταυροπούλου στην Κύθνο μήνες μετά τις καταγγελίες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Latest

Ζει σαν βασιλιάς ο Trannos: Η χλιδάτη βίλα με την τεράστια πισίνα που ξεχωρίζει -«Δουλεύω 14 ώρες τη μέρα» λέει ο ίδιος