Καθαρίστρια βρήκε 100.000 ευρώ στο λογαριασμό της από λάθος, τα “έφαγε” σε λίγες ώρες και τώρα την πάτησε πολύ ΑΣΧΗΜΑ

Καθαρίστρια στη φυλακή: Στη φυλακή οδηγήθηκε μία 52χρονη, η οποία ήταν καθαρίστρια στο επάγγελμα. Η Κόμφορτ Κονάντου κατάλαβε ότι μπήκαν κατά λάθος χρήματα στο λογαριασμό της.

Το συγκεκριμένο ποσό ξεπερνούσε τις εκατό χιλιάδες ευρώ (σ.σ. 100.000 ευρώ). Παρόλα αυτά, η ίδια τα ξόδεψε. Μάλιστα, τα μοίρασε σε διάφορους λογαριασμούς.

 Πώς κατέληξε πίσω από τα κάγκελα, η Κόμφορτ Κονάντου

 

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κονάντου επισκέφθηκε ένα κατάστημα φιλανθρωπικής οργάνωσης στο Όπενσο του Μάντσεστερ. Η ίδια ζήτησε να την αποζημιώσουν, επιστρέφοντας κάτι που είχε αγοράσει και του οποίου η αξία ανέρχονταν στα 10 ευρώ.

Ωστόσο, η φιλανθρωπική Royal Mencap Society έκανε λάθος. Η οργάνωση δεν της μετέφερε το ποσό που δικαιούταν.

Έτσι, αντί να μεταφέρει στον λογαριασμό της 10 ευρώ, μετέφερε σε εκείνη το ποσό των 100.000 ευρώ. Ήταν φανερό πως ο λογαριασμός της παραφούσκωσε.Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, ήταν προφανές ότι επρόκειτο για μία λανθασμένη ενέργεια. Ωστόσο, αντί να επικοινωνήσει με τη φιλανθρωπική οργάνωση ή την τράπεζα, μετέφερε ένα μεγάλο ποσό σε διάφορους λογαριασμούς.

Ανάμεσα στους λογαριασμούς που μοίρασε η Κόμφορτ Κονάντου, τα χρήματα, ήταν και εκείνοι των παιδιών της. Η Royal Mencap Society κατάφερε να ανακτήσει μέρος του ποσού.

Ωστόσο, η οικονομική απώλεια ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Ποια ήταν η κατάληξη της συγκεκριμένης υπόθεσης; Η Κονάντου καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλάκιση.

 

Πηγή: www.fanpage.gr

Γιάννης Πουλόπουλος αποκαλύπτει σε Ανδρέα Μικρούτσικο: “Δεν είμαι κακοποιητής, στο Fame Story έγιναν τα ίδια”

Ανέκδοτο με απίστευτη απάντηση: “Το καταλάβατε, ή να….”