Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές η Ζέτα Δούκα; Ανακοινώθηκε πως…

Μια νέα και πολύ ειλικρινή συνέντευξη παραχώρησε η Ζέτα Δούκα με την ηθοποιό να μιλάει αρχικά για τη μεγάλη επιτυχία, που έχει κάνει η σειρά Άγρια Γη, όπου πρωταγωνιστεί.

«Είναι μία σειρά που έχει φέρει κοντά πολύ ωραίους ηθοποιούς. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και δεν είναι αυτονόητο αυτό, είναι δύσκολο. Αγαπιέται από το κοινό και τα σχόλια είναι ότι είναι κόντρα ρόλος για εμένα. Όντως είναι» δηλώνει η Ζέτα Δούκα για την «Άγρια Γη.

Ναι. Ρωτάω, όλοι είμαστε ενήμεροι και προσπαθούμε να πιάσουμε τον σφυγμό του κόσμου. Τον καιρό που είχε το Μουντιάλ τα νούμερα είχαν πέσει γενικότερα. Είναι κάτι που ενδιαφέρει, δεν ξέρω αν είναι πραγματικά βέβαια ή όχι», είπε η Ζέτα Δούκα.

Στη συνέχεια της συνέντευξης της η Ζέτα Δούκα αναφέρθηκε κα στο κομμάτι της πολιτικής με την ίδια αποσαφηνίζει το αν έχει σκοπό να κατέβει στην πολιτική.

Η ερώτηση δεν ήταν καθόλου άστοχή εάν λάβουμε υπόψιν μας, πως η ηθοποιός ανήκει στις γυναίκες, που πάντα παίρνει θέση για ζητήματα, που αφορούν στην κοινωνία μας τις περισσότερες φορές μέσα από τα social media.

Ανακοινώθηκε το νέο βήμα της Ζέτας Δούκα

«Κατά καιρούς μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις αλλά δεν είναι στα σχέδιά μου. Μην περιμένετε να με δείτε στις επόμενες εκλογές. Γενικά, σαφώς και πρέπει να εκφραζόμαστε πολιτικά. Οι καλλιτέχνες ανέκαθεν ήμασταν πολιτικοποιημένοι», είπε η Ζέτα Δούκα.

Πηγή: youweekly.gr

Πήγε στο Παρίσι κι έγινε… θέαμα: Η Σοφία Αλιμπέρτη ποζάρει σαν… Γαλλίδα σταρ και την κοιτάνε οι πάντες

Ο Τζέιμς… γκρέμισε τον μύθο του Survivor – “Τσακωτός” στην καλύβα κορυφαίο όνομα του All Star!