Κατερίνα Στικούδη: Η γυμναστική και τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η Κατερίνα Στικούδη, πριν από λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον Βύρωνα, καρπό του ερώτα της με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Η ερμηνεύτρια, η οποία έκανε εμφάνιση – έκπληξη το περασμένο Σάββατο στο «Just the two of us» μίλησε για τις πρώτες μέρες που περνάει με το μωρό της στο σπίτι.

Παράλληλα, η ίδια μέσα από το προσωπικό της blog αποκάλυψε για τα κιλά που έβαλε την περίοδο της εγκυμοσύνης και τη γυμναστική που έκανε μέχρι τον 7ο μήνα.

Κατερίνα Στικούδη: Η γυμναστική και τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε: «Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μια και μοναδική εμπειρία για κάθε μέλλουσα μανούλα αλλά ας περάσουμε στο θέμα που όλοι θέλετε να συζητήσουμε, το θέμα του φαγητού και των κιλών. Εδώ τα πράγματα είναι πολύπλοκα. Από τη μια, να σας πω ότι δεν πήρα πολλά κιλά, ήμουν εντός ορίων, δηλαδή, έφτασα οριακά τα 15. Από την άλλη, να σας πω ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο όλο αυτό.

Τα εμπόδια πάρα πολλά. Με το που κοίταζα ένα πιάτο φαγητό η ζυγαριά με έδειχνε ένα κιλό πιο πάνω. Αλήθεια σας λέω, δε το γράφω για να δικαιολογήσω όλες τις γυναίκες που βάζουν παραπάνω κιλά στην εγκυμοσύνη.

Βέβαια και να ήθελα να φάω παραπάνω δε μπορούσα. Από τον 5ο μήνα και μετά το στομάχι μας φτάνει πολύ κοντά στην καρδιά και αν φάμε λίγο παραπάνω υπάρχει έντονη δυσφορία. Αν έτρωγα μετά τις 8 το βράδυ δε μπορούσα να ξημερωθώ.

Βέβαια ήμουν και τυχερή γιατί σε όλη την εγκυμοσύνη μου δεν ήθελα να φάω γλυκά που συνήθως είναι το μόνο που με νοιάζει. Το βάρος παίζει σημαντικό ρόλο στην πορεία της εγκυμοσύνης και τον τοκετό. Μέχρι τον 7ο μήνα έκανα γυμναστική, όχι κάτι τρελό όμως και πάντα σε συνεννόηση με τον γιατρό μου» .

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αιμιλία και Ζωή θα πιαστούν στα χέρια «Ντροπή σου»

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αιμιλία και Ζωή θα πιαστούν στα χέρια «Ντροπή σου»

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Αρετή παθαίνει ένα σοβαρό τροχαίο - Όλη η Μάνη συγκλονίζεται

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Αρετή παθαίνει ένα σοβαρό τροχαίο – Όλη η Μάνη συγκλονίζεται