Κατερίνα Στικούδη: Πήρε 10 κιλά στην καραντίνα- Πως τα έχασε; video

Τι είπε για τα αρνητικά σχόλια που εισπράττει

Για τα … κιλά της καραντίνας μίλησε στο The 2Night Show η Κατερίνα Στικούδη.«Στην πρώτη καραντίνα έβαλα 10 κιλά!» Όπως αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως στην πρώτη καραντίνα πήρε δέκα ολόκληρα κιλά! «Στην πρώτη καραντίνα έβαλα 10 κιλά! Δεν με πήρε χαμπάρι κανείς, γιατί ανέβαζα μόνο παλιές φωτογραφίες.Τα έχασα μέσα σε ένα μήνα με γυμναστική. Έτρωγα κάτι λουκουμάδες, πίτσες. Το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου. Έφαγα όσο δεν έχω φάει ποτέ στη ζωή μου».

Αναφέρθηκε ακόμη στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί όλα αυτά τα χρόνια για την καλλιτεχνική της υπόσταση.

«Γιατί να αφήσω κάτι που με κάνει εμένα χαρούμενη επειδή κάποιος άλλος το θέλει;» .«Έχω ακούσει πολλά αλλά αυτό ισχύει για όλους και δεν σταματά. Από την άλλη δεν γίνεται επειδή κάποιος λέει κάτι να μην κάνω το όνειρό μου, τους στόχου μου. Νομίζω ότι ο πρωταθλητισμός έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτό. Με έμαθε να πολεμώ και να γίνω καλύτερη. Δεν άκουγα τίποτα, έκλεινα τα αυτιά μου. Προσπαθούσα να πετύχω με μαθήματα και με δουλειά.

“Ο καθένας έχει την δική του ζωή. Έχουμε φτάσει στο σημείο να απολογούμαστε για το τι θα φορέσουμε, το ένα και το άλλο. Μία είναι η ζωή” ανέφερε σύμφωνα με tanea.gr.

Survivor Spoiler: Γυρισε η Μπιφτέκα στον κόσμο, επίθεση σε Κόρο, Ασημακόπουλο, Σάκη και Πάνο

Ελενη καρακαση “Σε οντισιόν με προσέβαλαν με πολύ άσχημο τρόπο, ήταν η χειρότερη εμπειρία που έχω βιώσει”