Kατερίνα Πεφτίτση: “Ντρεπόμουν να έρθω σε επαφή με τον σύντροφό μου λόγω των κιλών μου”

April 1, 2021

Το plus size model Κατερίνα Πεφτίτση που γνωρίσαμε από το GNTM, βρέθηκε στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη και της άνοιξε την καρδιά της.
H δουλειά μου είναι makeup artist. Το μπλε μαλλί μου, βγήκε από ατύχημα. Πήγα να τα κάνω γκρι και έγινε λάθος και έγινε μπλε. Και είπα στον κομμωτή ότι μου άρεσε και έτσι έμεινε το μπλε.
Για τα παιδικά της χρόνια: Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα πάω στο show. To όνειρό μου είναι να γίνω ηθοποιός. Έκανα μικρή θέατρο στους φίλους μου. Ήμουν ο κλόουν της παρέας. Από μικρή ήμουν αντιδραστική.

 

Έκανα το πρώτο μου τατουάζ στα 15. Έβαφα τα μαλλιά μου… Ήθελα να τραβήξω την προσοχή των γονιών μου. Οι γονείς μου είχαν χωρίσει όταν ήμουν στην τετάρτη δημοτικού.
Ήρθα στα 18 στην Αθήνα για να κυνηγήσω το όνειρό μου. Είχαμε προστριβές με τη μητέρα μου, γιατί φοβόταν. Δεν ήξερα κανένα. Πέρασα από διάφορα πράγματα που δεν τα γνωρίζουν ούτε οι γονείς μου. Για ένα διάστημα δεν είχα χρήματα για να πληρώσω το νοίκι και για λίγο καιρό έμεινα στο δρόμο. Κοιμόμουν στα παγκάκια. Τελικά δεν πέρασα στο Εθνικό.

 

Η αποτυχία αυτή με πλήγωσε. Μπήκα σε μια άλλη σχολή, σπούδασα και η πρώτη μου παράσταση και κάλεσα τους γονείς μου. Άκουγα τον πατέρα μου που είπε ότι ήμουν εξαιρετική στη γυναίκα του και ένιωσα ότι τα κατάφερα. Ο πατέρας μου είναι αυστηρός γιατί είναι τελειομανής.
Για τα κιλά της: Πάντα ήμουν τσουπωτό παιδάκι. Αλλά όταν έκανα ένα χειρουργείο για το κότσι μου, έπρεπε να μείνω αρκετά στο κρεβάτι και άρχισα να παίρνω κιλά. Ήμουν ακούνητη για μήνες.

 

Μετά είχα βάλει αρκετά κιλά. Τότε σιχαινόμουν το σώμα μου. Είπα ότι θα κάνω επέμβαση για να βάλω γαστρικό μανίκι για να τελειώσω με τα κιλά. Μετά όμως αποδέχθηκα τα κιλά μου. Θυμάμαι να είμαι μπροστά στο καθρέφτη και να λέω “αυτή είμαι”, αγκαλιάζοντας το σώμα μου. Στην αρχή ντρεπόμουν να έρθω και σε ερωτική επαφή με τον σύντροφό μου”.

Τώρα λόγω της κρίσης δουλεύω ως plus size model και είμαι χαρούμενη που αντιπροσωπεύω αυτές τις γυναίκες.

 

Κατερίνα Πεφτίτση: “Είχα πάθει κατάθλιψη, σιχαινόμουν το σώμα μου”

Νικολέττα Ράλλη: Έτσι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης