Κατερίνα Λιόλιου: Η εξομολόγηση της «καυτής» τραγουδίστριας – Γιατί μετά το Voice ήταν τα πιο δύσκολα χρόνια (VIDEO)

Η Κατερίνα Λιόλιου μίλησε για το νέο της άλμπουμ, την διαδρομή μετά το «Voice» και την απογοήτευση που είχε νιώσει μετά το πέρας του διαγωνισμού. Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστάνα».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μετά το “Voice” ήταν τα πιο δύσκολα χρόνια, τα πρώτα. Γιατί από μια μεγάλη αναγνώριση ενός παιχνιδιού στην τηλεόραση, ενός τάλεντ σόου ήρθε η πραγματικότητα της δουλειάς. Που σημαίνει άνοιγμα προγραμμάτων, σκληρή δουλειά, εύρεση τραγουδιών. Συνειδητοποίησα ότι είναι μια απαιτητική δουλειά, δουλειά σε πολλά εισαγωγικά γιατί βάζεις πολύ ψυχή μέσα σε αυτό και δεν είναι ένας αγώνας δρόμου αλλά είναι ένας μαραθώνιος».

Έπειτα πρόσθεσε σχετικά με μια δύσκολη χρονιά που είχε: «Υπήρξε μια χρονιά και μάλιστα ήταν η χρονιά πριν το Story, δηλαδή πριν από την πρώτη επιτυχία, που είχα απογοητευτεί κατά ένα μεγάλο μέρος. Μάλιστα είχα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, την γενέτειρα μου, από αντίδραση πιστεύω. “Μα είμαι πέντε χρόνια στη δουλειά, γιατί; Γιατί δεν έρχεται;” έλεγα. Τώρα όμως συνειδητοποιώ ότι αυτά τα χρόνια ήταν που δημιούργησαν τα σωστά θεμέλια για να μπορώ να στέκομαι και να προχωράω τώρα που έχω κάποιες επιτυχίες».

# Κατερίνα Λιόλιου

Πηγή

Logo

To ανέκδοτο της ημέρας με Έλληνα εραστή

Πέθανε γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης σε ηλικία 50 ετών – Πριν τέσσερις μήνες διαγνώστηκε με καρκίνο (ΦΩΤΟ)