Κατερίνα Λιόλιου: H εύκολη διατροφή της για να χάσει γρήγορα 2 με 3 κιλά

Η ίδια εξομολογήθηκε σε αποκλειστική συνέντευξή της στο GLANCE.GR, η Κατερίνα Λιόλιου έχει δοκιμάσει μόνο μία φορά στην ζωή της κάποια εξαντλητική δίαιτα, αλλά από τότε ακολουθεί έναν ισορροπημένο δρόμο στην διατροφή της.

Το πρώτο και πιο βασικό βήμα είναι η καθημερινή γυμναστική που κάνει! Μην σε αποθαρρύνει, ωστόσο, αυτό καθώς η Κατερίνα Λιόλιου σε συμβουλεύει να πας μόνο για μία ώρα περπάτημα μετά την δουλειά.

Όσο αφορά την διατροφή που ακολουθεί η γνωστή τραγουδίστρια για να χάσει 2-3 κιλά το μυστικό κρύβεται στην αποφυγή δύο υλικών: το λάδι και το αλάτι!
Η Κατερίνα Λιόλιου σου εγγυάται ότι εάν απομακρύνεις για 4 μέρες το λάδι και το αλάτι από την διατροφή σου, ενώ παράλληλα τρως τα ισορροπημένα θα καταφέρεις να χάσεις 2-3 κιλά πριν βγεις στην παραλία ή πριν πας ως καλεσμένη σε γάμο.

Διατροφή χωρίς αλάτι και λάδι – Ποια είναι τα οφέλη;
Η δίαιτα χωρίς αλάτι είναι μία επιλογή που ακολουθούν και άλλες stars, κυριώς του Hollywood. Ουσιαστικά, δεν πρόκεται για κάποια δίαιτα, με την έννοια ότι δεν υπάρχει κάποιο σαφές και οριοθετημένο πρόγραμμα διατροφής. Πολύ απλά και εύκολα αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μειώσεις αισθητά το αλάτι που καταναλώνεις καθημερινά.

Επιπλέον, με αυτό το μυστικό που ακολουθεί η Κατερίνα Λιόλιου στην διατροφή της όταν θέλει να χάσει 2-3 κιλά, κάνεις καλύτερες καύσεις και εξαφανίζεις μια για πάντα την έντονη κατακράτηση που σε δυσκολέυει. Αυτόματα, λοιπόν, θα νιώσεις πιο ελαφρυά και αδυνατισμένη.

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά σε μερικές τροφές που συνιστάται να αποφεύγεις, όταν ακολουθείς μία διατροφή χωρίς αλάτι!

Καπνιστά
Κέτσαπ
Μουστάρδα
Τσίλι σε σκόνη
Σάλτσες
Dressings
Επεξεργασμένα ή συντηρημένα κρέατα
Επεξεργασμένα ή συντηρημένα ψάρια
Σνακ τυποποιημένα όπως για παράδειγμα κρακεράκια, γαριδάκια και πατατάκια
Αλατισμένοι ξηροί καρποί

Κονσερβοποιημένα λαχανικά
Πίκλες
Soya sauce
Όσο αφορά το λάδι που αποφεύγει για μερικές ημέρες η Κατερίνα Λιόλιου, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τρως καθόλου. Είναι, άλλωστε, γνωστές οι ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου στην υγεία, αλλά είναι λίγοι που γνωρίζουν τις θερμίδες που “κρύβει”.

100 γραμμάρια ελαιόλαδου περιέχουν 884 kcal!

Συνεπώς, εάν θέλεις να χάσεις εύκολα και γρήγορα 2-3 κιλά αυτό το καλοκαίρι, τότε γίνε πιο φειδωλή στην ποσότητα λαδιού που βάζεις στο μαγείρεμά σου.

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος spoiler: Μυρτάλη και Αλκμήνη θα πιαστούν στα χέρια! Αυτός είναι ο λόγος

Χιμπατζής – viral video: Δίνει μαθήματα ζωής και γίνεται viral με τις Πόζες του!