Menu

Κατερίνα Λιόλιου διαμαρτύρεται για τον Ηλία Ψινάκη: “Επιφυλάσσομαι για τη συμπεριφορά του”

Η Κατερίνα Λιόλιου απάντησε στον Ηλία Ψινάκη για τα όσα είπε στο J2US, εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή της. Με μια ανάρτηση στα social media, η τραγουδίστρια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τις δηλώσεις του manager σχετικά με το περιστατικό στο X-Factor, όπου είχε κατεβάσει το μπούστο της. Σύμφωνα με την Κατερίνα, δεν υπήρξε καμία συνεννόηση με τον Ηλία Ψινάκη για αυτό το θέμα και αναφέρει ότι είναι ψέματα.

Εκφράζοντας την έκπληξή της για την επανεμφάνιση του θέματος με αυτόν τον τρόπο, η Κατερίνα Λιόλιου καταγγέλλει τη συμπεριφορά του Ηλία Ψινάκη και εξηγεί ότι δεν αποδέχεται τις πράξεις του που προσβάλλουν την αξιοπρέπειά της. Αναφέρει επίσης ότι εκείνος δεν ήταν παρών κατά τη διάρκεια του περιστατικού και παρουσιάζει την άποψή της για την κακοποίηση και την παρενόχληση, δηλώνοντας υποστηρικτής κάθε κοινωνικού κινήματος που την καταπολεμά.

Η Κατερίνα Λιόλιου εκφράζει την απογοήτευσή της για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η υπόθεση και υπογραμμίζει την ανάγκη για σεβασμό και αξιοπρέπεια σε κάθε είδους επικοινωνία και συμπεριφορά. Τέλος, η Κατερίνα εκφράζει την αντίθεσή της προς την κακοποίηση και την παρενόχληση, καλώντας όλους να υπερασπιστούν τα δικαιώματα και τον σεβασμό προς τον άλλο.

Written by admin

Exit mobile version