Κατερίνα Λέχου: Δεν έχω κολλητή φίλη, δεν μου αρέσουν αυτού του είδους οι εξαρτητικές σχέσεις

Η Κατερίνα Λέχου έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τους γονείς της, την ψυχοθεραπεία, αλλά και τη ζωή της σήμερα.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και αρχικά, ανέφερε: «Λέω την ηλικία μου και φεύγει το βάρος από πάνω μου. Τι να κρύψω;».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τους ανθρώπους που την περιτριγυρίζουν: «Το μόνο κουδούνι που χτύπησε ήταν πριν δύο χρόνια, στα 55, που είδα ότι πλέον κουράζομαι πιο εύκολα. Θέλω να κάνω μόνο πράγματα που θέλω πραγματικά. Προχωράμε μέσα στα χρόνια κι οι ζωές μας διαχωρίζονται».

Η ηθοποιός συμπλήρωσε: «Σε τέτοιες φάσεις είναι που ως εκ θαύματος μπαίνει κάποιος νέος άνθρωπος στη ζωή μου. Δε θα συναναστρέφομαι με 10 ανθρώπους ταυτόχρονα, αλλά με 4. Δεν έχω κολλητή φίλη, γιατί δεν θέλω. Δεν μου αρέσουν αυτού του είδους οι εξαρτητικές σχέσεις. Η εξαρτητική σχέση είναι να ζεις μέσα από τη ζωή του άλλου».

Για τη σχέση της με τους γονείς της, είπε: «Επί πολλά χρόνια αναζητούσα την τρυφερότητα που δεν πήρα από τη μαμά μου, το χάδι. Έμεινα στο πατρικό μου μέχρι τα 35 μου. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους γονείς μου, απλώς κάτι λείπει. Η μητέρα μου δεν ήταν τρυφερή, γιατί δεν την είχαν τρυφερέψει και αυτή».

Αναφορικά με την ψυχοθεραπεία, η Κατερίνα Λέχου τόνισε πως για τους ηθοποιούς είναι κάτι απαραίτητο. «Η ψυχοθεραπεία αν θες να την κάνεις καλά, είναι χρονοβόρα διαδικασία. Για τους ηθοποιούς νομίζω είναι απαραίτητο να κάνουν ψυχοθεραπεία, γιατί είναι δύσκολες οι ισορροπίες», σημείωσε.

Τέλος, δήλωσε: «Στον νεότερό μου εαυτό θα έλεγα να μην έχει τόσες ανασφάλειες. Έχασα πολύ χρόνο λόγω των ανασφαλειών μου. Σε μεγάλο βαθμό την αυτοπεποίθηση την οφείλουμε στους γονείς μας. Μοιάζω σε πολλά πράγματα με τους γονείς μου».

# Κατερίνα Λέχου

Πηγή

Η εκρηκτική αποκάλυψη Παύλου και Πυράκη: Το μυστήριο του Σολωμού και της Αλευρά

Ωχ, πεθερές σε ανέκδοτα – Θα δακρύσετε…