Κατερίνα Λέχου: Aνεπίτρεπτο να υποβάλλεις κάποιον σε σαδιστικά τερτίπια

Για το πώς πήρε την απόφαση να μιλήσει για την κακοποίηση στο χώρο του θεάτρου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Κατερίνα Λέχου. 

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου. 

Μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της στο θέατρο, τις συνεργασίες που έχει κάνει ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στο ελληνικό #ΜeΤoo αφού και εκείνη βγήκε μπροστά καταγγέλοντας συμπεριφορές.

«Είναι ανεπίτρεπτο να προσβάλλεις κάποιον, να τον υποβάλλεις σε σαδιστικά τερτίπια, είτε είσαι ο Κουν ,είτε όχι, με την πρόφαση να του εκμαιεύσεις μία καλύτερη ερμηνεία. Δεν μπορεί ο καθένας να σου τσαλαπατάει την προσωπικότητά σου», τόνισε και μίλησε για την απόφαση να βγει μπροστά και να μιλήσει για την εμπειρία της παραδέχτηκε πως την πήρε έπειτα από πολλή σκέψη.

«Μίλησε η Ζέτα Δούκα και μετά εγώ. Εννοείται ότι μίλησα και μαζί της και με κάποιους ανθρώπους που εκτιμώ την γνώμη τους. Απευθυνθήκαμε και σε ένα δικηγόρο. Ήθελα να κατατοπιστώ κι έκανα πάρα πολλή συνομιλία με τον εαυτό μου. Μετά με πήρε η Φαίη τηλέφωνο και το συζήτησα πρώτα με τον σύζυγό μου. Δεν το συζήτησα με τους γονείς μου. Οι παλιοί είναι της άποψης τι θέλεις να τα πεις, έτσι κάτω από το χαλί.

Τα πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί έχουν μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά. Όταν υπάρχει μοτίβο συμπεριφοράς, υπάρχει σοβαρό θέμα και δεν θα ωφελήσει σε τίποτα να συζητήσω μαζί τους. Θέλει άλλου είδους διαχείριση με ειδικούς, δεν είναι σε ανθρώπινο επίπεδο» είπε.

Διαβάστε επίσης »

Αργεντινή-Covid-19: Τραγικά ρεκόρ 745 θανάτων, 35.500 και πλέον κρουσμάτων σε 24 ώρες

Αργεντινή-Covid-19: Τραγικά ρεκόρ 745 θανάτων, 35.500 και πλέον κρουσμάτων σε 24 ώρες

8-lekseis:-i-iliana-vgazei-apo-ti-mesi-ton-aderfo-tis

8 λέξεις spoiler: Η Ηλιάνα βγάζει από τη μέση τον αδερφό της