Κατερίνα Λάσπα και Νεκτάριος Νικολόπουλος: Το επίσημο διαζύγιο τους

Όλες οι λεπτομέρειες για το διαζύγιο της Κατερίνας Λάσπα και του Νεκτάριου Νικολόπουλου

Μετά από λίγους μήνες από την είδηση του χωρισμού τους, η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος έκλεισαν το κεφάλαιο με ένα συναινετικό διαζύγιο.

«Το ζευγάρι αυτό είναι τώρα επίσημα χωρισμένο, καθώς εξήλθε συναινετικό διαζύγιο. Οι φήμες για τον χωρισμό τους είχαν αρχίσει από πέρυσι, αλλά το ζευγάρι τις διαψεύδει. Ωστόσο, τον Δεκέμβριο επιβεβαιώθηκε η διάλυση της σχέσης τους. Τα τελευταία δύο χρόνια είχαν κάποιες δυσκολίες, αλλά χώρισαν με ειρηνικό τρόπο και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μέχρι σήμερα», δήλωσε η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου.

Η δικηγόρος του Νεκτάριου Νικολόπουλου, Πολύ Παπαϊωάννου, ανέφερε στην εκπομπή: «Έγινε επίσημα αποδεκτό το συναίνετο διαζύγιο του Νεκτάριου Νικολόπουλου και της Κατερίνας Λάσπα. Δεν υπάρχει καμία αντίρρηση από κανέναν από τους δύο και δεν έχει εκδοθεί δικαστική απόφαση. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί μια άψογη σχέση και έχει κανονίσει με κοινή συναίνεση τη διατροφή των παιδιών τους».

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή, το πρώην ζευγάρι έχει ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες και την κοινή περιουσία που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Written by admin

Ωχ, πεθερές σε ανέκδοτα – Θα δακρύσετε…

Silia Kapsis – Απάντησε στον πατέρα της που είπε ότι αναγκάστηκε να φύγει από τη ζωή της: Ξέρω την αλήθεια