Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Η κρυφή συμφωνία τους για τα περιουσιακά ένα χρόνο πριν το διαζύγιο

showbiz

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Με μία ανακοίνωση μέσω δικηγόρου, έκαναν γνωστό πως μετά από 10 χρόνια γάμου και την απόκτηση δυο παιδιών προχώρησαν στη λύση της σχέσης αυτής.

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Η κρυφή συμφωνία τους για τα περιουσιακά ένα χρόνο πριν το διαζύγιο

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Η κρυφή συμφωνία τους για τα περιουσιακά ένα χρόνο πριν το διαζύγιο

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν καν ανοίξει η περσινή τηλεοπτική περίοδος για τους «Κου – Κου» ο  Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου είχαν επί της ουσίας χωρίσει και είχαν μπει σε διαδικασία διαζυγίου προκειμένου να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες.

Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να συμβεί, άλλωστε, αφού ο ηθοποιός έμενε επί της ουσίας με μόνο ένα περιουσιακό στοιχείο δικό του, με αποτέλεσμα να τα βάλουν κάτω.

Το διαζύγιο Καραβάτου – Κατσούλη είναι απόλυτα συναινετικό, ενώ και όλα τα ζητήματα που αφορούν στα κοινά τους περιουσιακά στοιχεία έχουν και αυτά τακτοποιηθεί εδώ και αρκετούς μήνες, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η τηλεοπτική συνύπαρξή τους παρά τα προβλήματα στο γάμο τους δεν είχε προβλήματα παρά την απόφαση του Κρατερού Κατσούλη να αποχωρήσει από τους «Κου – Κου» πριν το τέλος της σεζόν.

Εδώ και αρκετό καιρό είχαν επίσης ενημερώσει τα παιδιά τους για την απόφαση του διαζυγίου.

«Είχαν ακουστεί διάφορα»

Με μια δημόσια ανακοίνωση αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ανακοίνωση τέλους για τον γάμο τους.

Μάλιστα, η είδηση χωρισμού έγινε γνωστή και από την εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» στο Open.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Ελένη Τσολάκη στην αρχή ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Είδαμε φέτος πως η συνεργασία τους έληξε νωρίς, βεβαίως για επαγγελματικούς λόγους. Ήταν ένα επαγγελματικό διαζύγιο το οποίο δεν ξέρω αν προμήνυε το προσωπικό διαζύγιο….

Είχαμε ακούσει πολλά. Η αλήθεια είναι ότι είχαν ακουστεί διάφορα, όμως υπήρχε επαγγελματικός λόγος (πίσω από την αποχώρηση του Κρατερού) οπότε αυτό τα καλύπτει όλα».

«Είναι αυτές οι στιγμές που λες ότι όλα γίνονται για καλό και για μια καινούργια αρχή στη ζωή του καθενός. Μπορεί να σηματοδοτεί νέα πράγματα, πολύ όμορφα που θα έρθουν μπροστά τους».

jokes

Ανέκδοτο: Το μικρό μόριο …! Τρελό γέλιο

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 – Β Κύκλος

Ο Γιατρός 2ος κύκλος: Επεισόδιο 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45