Κατερίνα Καραβάτου: Εμεινε …ΟΡΦΑΝΗ! Το ένα χτύπημα μετά το άλλο!

March 19, 2021

Κατερίνα Καραβάτου: Εμεινε …ΟΡΦΑΝΗ! Το ένα χτύπημα μετά το άλλο! Εκτός αέρα θα βρεθούν και την Παρασκευή οι εκπομπές “Στη Φωλιά των ΚούΚου” και “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

 

 

Ως γνωστόν κρούσμα κορονοϊού ανάμεσα στους εργαζόμενους του σταθμού έθεσε προληπτικά εκτός αέρα και τις δύο ζωντανές εκπομπές του STAR μέχρι όλοι οι συμμετέχοντες να υποβληθούν σε μοριακό τεστ και να διαπιστωθεί πως είναι καλά στην υγεία τους.

Κατερίνα Καραβάτου: “Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα…”

Στη θέση των εκπομπών της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, αλλά και της Ζήνας Κουτσελίνη θα μεταδοθεί ελληνική ταινία. Μάλιστα, οι εκπομπές δεν θα μεταδοθούν ούτε την ερχόμενη Δευτέρα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! Κατερίνα Καραβάτου: Η βίαιη απομάκρυνσή της από τον ALPHA

Η ανακοίνωση του σταθμού:

Μετά την εμφάνιση επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19 σε μέλος της ομάδας της ​παραγωγής, oι εκπομπές ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ και ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ δεν θα προβληθούν την Παρασκευή 19/3 και τη Δευτέρα 22/3.

Απόλυτη προτεραιότητα του Star αποτελεί η ασφάλεια των εργαζομένων σε όλες τις εγκαταστάσεις του. Για τον λόγο αυτό, έχουν τηρηθεί και θα συνεχίσουν να τηρούνται κατά γράμμα όλοι οι κανόνες, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ.

 

Κατερίνα Καραβάτου ΕΓΚΥΟΣ: “Ο Κρατερός επέμενε. Εγώ είχα χάσει το κουράγιο μου”

Μήνυση της Αντζελίνα Τζολί στον Μπραντ Πιτ