Κατερίνα Καραβάτου- Κορονοιός: Έχω όλα τα συμπτώματα, τα παιδάκια μου είναι επίσης θετικά στον κορωνοϊό

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» μίλησε ζωντάνα η Κατερίνα Καραβάτου για την κατάσταση της υγείας της, καθώς όπως έγινε γνωστό νοσεί από κορωνοϊό.

 

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε ζωντανά στην εκπομπή και περιέγραψε πως βιώνει τον κορωνοϊό, αλλά παράλληλα αποκάλυψε πως θετικά στον κορωνοϊό είναι και τα παιδιά της, Αέλια και Αρίωνας.

Κατερίνα Καραβάτου: Τι δήλωσε για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

«Σήμερα είμαι καλύτερα και μου κάνετε και καταπληκτική παρέα. Δεν πίστευα ότι θα κολλήσω, γιατί ήμουν πάρα πολύ προσεκτική. Όταν ξεκίνησα να έχω τα πρώτα συμπτώματα, πίστευα ότι είναι κάποιο κοινό κρυολόγημα. Έκανα τα self test και στην αρχή ήταν αρνητικά.

Eίχα όλα τα συμπτώματα, είχα πυρετό. Έκανα πυρετό για πολλές ημέρες 38,5, είχα μπούκωμα, αισθανόμουν αδύναμη, πονούσε το σώμα μου και τα κόκαλα μου και κάποια στιγμή άρχισε να με πονάει πάρα πολύ περίεργα το κεφάλι μου και έχασα κατευθείαν και τη γεύση μου.

Είχα όλα τα συμπτώματα, από ότι έχετε ακούσει. Μέχρι στιγμής το οξυγόνο μου είναι καλά. Από όλα αυτά που έχω ακούσει το πηγαίνω μέρα μέρα και ώρα ώρα. Άρχισα να αισθάνομαι πολύ άσχημα την Δευτέρα, την Τετάρτη έκανα self test και βγήκε θετικό.

Ένα δεύτερο και κατευθείαν θετικό. Και το rapid και μοριακό βγήκε θετικό.

Τώρα είμαστε σε καραντίνα οικογενειακώς και προσέχουμε ο ένας τον άλλον. Και τα παιδάκια είναι θετικά. Είμαστε μαζί στο σπίτι. Είναι καλά και ο Αρίωνας και η Αέλια. Εγώ το περνάω πιο βαριά», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου.

Ήλιος spoiler: Επιτέλους! Ο Δημήτρης μαθαίνει την ταυτότητα του δολοφόνου

Ήλιος spoiler: Ο Δημήτρης μαθαίνει την ταυτότητα του δολοφόνου

Ήλιος επεισόδια: Ανατροπή με Εγκυμοσύνη στην σειρά

Ήλιος spoiler: Ανατροπή με Εγκυμοσύνη στην σειρά