Κατερίνα Καινούργιου: Το απαξιωτικό σχόλιο για την Ηλιάκη

Κατερίνα Καινούργιου: Το απαξιωτικό σχόλιο για την Ηλιάκη Η Κατερίνα Καινούργιου και η Μαρία Ηλιάκη είχαν συνεργαστεί στην απογευματινή ζώνη του Alpha για αρκετές σεζόν και όλοι μέχρι τον περασμένο Μάιο πίστευαν πως οι σχέσεις των δυο γυναικών είναι μια χαρά!

 

Τότε όμως είχαν έρθει κάποιες δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου που έβαλαν φωτιά! «Έχει τελειώσει για μένα», είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξη της όπως είχες δει εδώ, ενώ όταν ο Νίκος Μουτσινάς προκάλεσε την Μαρία Ηλιάκη να βρεθεί στο «Ouggachallenge» του Δημήτρη Ουγγαρέζου μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου, εκείνη αρνήθηκε!

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου – “Το τι τέρατα γράφονται για μένα κάθε βδομάδα, δεν λέγονται”

Στη συνέχεια υπήρχε η απορία αν μιλάνε ή όχι οι δυο παρουσιάστριες μέχρι που το θέμα καταλάγιασε. Τώρα όμως, λίγο πριν την πρεμιέρα της, η Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα του πρωινού του Ant1 στο οποίο συμμετέχει η Μαρία Ηλιακη, αποφάσισε να αναμοχλεύσει αυτό το σούσουρο με μια της δήλωση: «Όχι, δεν μιλάω με την Μαρία. Δεν θα το συνεχίσω αυτό τώρα. Αυτό έχει τελειώσει πάρα πολύ καιρό».

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ: «ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΕΜΕΝΑ, ΕΥΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΘΩ ΚΑΡΚΙΝΟ»

Φυσικά αυτό δεν θα έμενε χωρίς σχόλιο, κυρίως από τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και από την κρητικοπούλα Μαρία Ηλιάκη που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. «Μη στεναχωριέσαι, ούτε εμένα μου ευχήθηκε για καλή σεζόν», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Ηλιάκη του απάντησε: «Με είδες να στεναχωριέμαι;

Κατερίνα Καινούργιου: «Απειλούσαν εμένα, ευχόντουσαν να πάθω καρκίνο»

Έτσι κι αλλιώς τις ευχές όταν δεν τις αισθάνεσαι δεν τις δίνεις». Και για να λυθούν όλες οι απορίες ο παρουσιαστής ρώτησε: «Δηλαδή, δεν μιλάτε;», για να πάρει την απάντηση της Μαρίας Ηλιάκη: «Γιώργο σε παρακαλώ, πάμε παρακάτω, είναι αστείο πια! Ναι, δεν μιλάμε, τέλος! Τελείωνε Γιώργο!».

Καίτη Γαρμπρή Διονύσης Σχοινάς: Το νέο τους video clip με προσωπικές φωτογραφίες από την κοινή τους πορεία video

H άγνωστη ιστορία από την εφηβεία με την Ελεονώρα Μελέτη και η πρωτότυπη γνωριμία με τη σύζυγό του Ελεωνόρα Ζουγανέλη