Κατερίνα Καινούργιου για τις πλαστικές της: «Έχω κάνει τη μύτη μου και το στήθος μου. Το στήθος μου δύο φορές γιατί είχα πρόβλημα.»

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τις πλαστικές της που έχει κάνει μέχρι τώρα.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τα πρώτα της βήματα στο πλευρό της Μαρίας Μπεκατώρου στο «Τηλεάστυ» όταν ακόμη ήταν καστανή. Από τότε οι αλλαγές στην εμφάνισή της ήταν πολλές και η ίδια δεν έχει κρύψει ότι έχει προχωρήσει και σε κάποιες αισθητικές επεμβάσεις.

«Να πω κάτι για τα χείλια από προσωπική εμπειρία. Και εγώ στο παρελθόν, όχι τόσο μικρή, τα έχω πειράξει τα χείλη μου – καλά το έχω πει ουκ ολίγες φορές. Τα τελευταία δύο χρόνια το έχω σταματήσει αυτό το χόμπι γιατί θεωρώ ότι λίγο να πειράξεις κάτι στα χείλη σου, μπορεί να σε παραμορφώσει τελείως. Τα τελευταία δύο χρόνια τα αφήνω να ηρεμούν να μη δείχνει άσχημο το πρόσωπό μου» είχε αποκαλύψει πέρυσι η Κατερίνα Καινούργιου.

«Έχω κάνει τη μύτη μου και το στήθος μου. Το στήθος μου δύο φορές γιατί είχα πρόβλημα. Πρόσθεσα και μετά αφαίρεσα. Αν θέλεις να κάνεις το ιαλουρονικό σου και το μπότοξ σου, δεν είναι κακό. Δεν είμαι κάθε μέρα στο χειρουργείο. Όποιος θέλει ας το πιστέψει», είχε παραδεχθεί επίσης σε συνέντευξή της.

Πώς να ξεφορτωθείτε το λίπος από τα χέρια

Σασμός Spoiler: Ο κοινός τους αγώνας τους φέρνει κοντά … Καλλιόπη και Παύλος Ξανά Μαζί!