Κατερίνα Καινούργιου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Κάνουμε ενέσεις, παίρνουμε ορμόνες, για να γίνουμε μητέρες και εσένα σου χαρίζει ο Θεός παιδιά και…»

Ξέσπασε η παρουσιάστρια για την 33χρονη μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα

Την ώρα που οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας σοκάρουν, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει συλληφθεί και να κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε on air, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, «Super Κατερίνα». H 36χρονη παρουσιάστρια έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία της να γίνει μανούλα, ενώ έχει μιλήσει ανοιχτά για την διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων στην οποία υπεβλήθη.

«Θέλω να πω κάτι σε αυτό το σημείο. Παρόλο που δεν έχω γίνει ακόμα μητέρα, έχω φίλες, έχω το οικογενειακό μου περιβάλλον, γυναίκες να προσπαθούν με πόσες εξωσωματικές…. Να κλαίνε, να προσκυνάνε, να παρακαλάνε.

Γυναίκες σαν κι εμένα, να πηγαίνουμε να κάνουμε πόσες ενέσεις, επί 15 μέρες, γιατί θέλουμε να κάνουμε παιδιά μελλοντικά και να παίρνουμε τόσες ορμόνες, να μην μπορούμε να κάνουμε ένα παιδάκι και να σου χαρίζει ο Θεός παιδιά και να….Παιδιά, δεν υπάρχει όλο αυτό» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου, φανερά στεναχωρημένη, αφού η ίδια θέλει σαν τρελή να βιώσει τη μητρότητα και να το μέλλον κρατήσει στην αγκαλιά της το δικό της παιδί.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γνώριζε τις συνέπειες της κεταμίνης – Τέλειο οργανωμένο έγκλημα!

Μαρία Σολωμού: Για φαγητό στο Κολωνάκι – Νηστεύει η ηθοποιός;