Κατερίνα Καινούργιου: Φουντώνουν οι φήμες για εγκυμοσύνη της Κατερίνας Καινούργιου

Φήμες κυκλοφορούν για πιθανή εγκυμοσύνη της.Το πρωί της Παρασκευής σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα στην παρουσιάστρια on air έδωσε νέα τροφή για σχόλια.

Οταν η Κατερίνα Καινούργιου είπε ενώ ήταν ζωντανά στην εκπομπή της ότι “μου ήρθε ένα μήνυμα και με συγκίνησε, εγώ μάλλον είμαι πολύ ευσυγκίνητη τώρα. Μου είπε κάτι πολύ όμορφο τώρα, είμαι λίγο ευσυγκίνητη τώρα τελευταία” ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε… πως “όλες οι γυναίκες στην κατάσταση σου”.

Το σχόλιο έπαιξε σε… υπότιτλο στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό Μεσημεράκι”. “Να ζήσουμε όλοι, μπράβο Κατερίνα”, αναφώνησε ο Νίκος Μουτσινάς.
Δεν είναι τυχαίο όπως φαίνεται ότι η Κατερίνα Καινούργιου την προηγούμενη εβδομάδα έφυγε νωρίτερα από την εκπομπή της με αδιαθεσία.
Ενώ λίγες μέρες μετά αισθάνθηκε ζάλη στην ενότητα της μαγειρικής…. Τυχαίο;

“Η πρασόπιτα μου έχει φάει τη μύτη τόση ώρα. Ανυπομονώ να κάνω βουτιά πάνω της. Δεν έχω φάει ακόμη πρωινό και έχω τις ζαλάδες μου, πρέπει να παίρνω και τις βιταμίνες μου και τα λοιπά”, είπε. “Μη βιάζεσαι να πεις ακόμη για τις ζαλάδες. Είναι νωρίς”, της είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με εκείνη χαμογελώντας να λέει: “Όχι όντως έχω ζαλάδες”.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη!

Lockdown: Από Δευτέρα 25/01, αλλαγές σε ΙΧ, Ταξί και Φορτηγά

Survivor spoiler 24/1: Είναι πλέον οριστικό, αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!