Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει: Τον Ανδρέα Μικρούτσικο με αδίκησε πάρα πολύ με αυτά που είπε

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια απάντησε για την αποχώρηση του συνεργάτη της από το πάνελ της εκπομπής. Ο φακός των ψυχαγωγικών TV shows εστιάζει στην Κατερίνα Καινούργιου που μιλά για τον πρώην συνεργάτη της Ανδρέα Μικρούτσικου και όχι μόνο.

“Είναι μια πολύ μεγάλη συζήτηση. Δεν θα σταματήσω ποτέ να ευγνωμονώ, να σέβομαι και να αγαπώ ως άνθρωπο τον Ανδρέα. Αλλά με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που είπε, θεωρώ ότι με αδίκησε απίστευτα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο”, δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου για τον πρώην συνεργάτη της.

“Μίλησα με τον Ουγγαρέζο πριν λίγο, είχε δει κι ο ίδιος κάποια πράγματα λάθος. Δεν ξέρω πού έγινε η παραποίηση”, ανέφερε σε σχετική ερώτηση η Κατερίνα Καινούργιου.

Επίσης, αναφέρθηκε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα λέγοντας ότι δεν θέλει να έχει επαφή με ανθρώπους που δεν τους έχει σε υψηλή εκτίμηση. “Να είναι καλά το παιδί, είναι καλός σε αυτό που κάνει, καλά κάνει και μένει πιστός σε κάποια πράγματα που πιστεύει και πρεσβεύει… αλλά μέχρι εκεί”, είπε η Κατερίνα Καινούργιου επιβεβαιώνοντας την αντιπάθεια ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Written by admin

Ανεκδοτάρα με στρατονομία: Η καλόγρια και ο φαντάρος

Ο Κώστας Καραφώτης παντρεύεται αυτή την Κυριακή