Κατερίνα Δαλάκα: «Μωρή πατσαβούρα…» – Το υβριστικό μήνυμα που δέχτηκε μετά την αποκάλυψη ότι γλίτωσε από το μοιραίο ταξίδι στα Τέμπη (ΦΩΤΟ)

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος φαίνεται πως είχαν εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψουν στην Κατερίνη, το βράδυ της Τρίτης 28/2 με τη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία της Hellenic Trains.

Το ζευγάρι, ωστόσο, λίγες ώρες πριν την αναχώρησή του φαίνεται πως άλλαξε τα εισιτήρια του για να ταξιδέψει σήμερα Τετάρτη 1/3 με αποτέλεσμα να γλιτώσουν από την τραγωδία.

Η Κατερίνα Δαλάκα δημοσίευσε το μήνυμα του συντρόφου της στα Instagram Stories της και ένας follower της, την κατηγόρησε ότι δεν σέβεται τους νεκρούς.

«Μωρή πατσαβούρα τι θες να δείξεις με αυτό; Βούλωσε το πια… τι θες να τραβήξεις τα βλέμματα. Χάθηκαν συγγενείς, φίλοι και εσύ ανεβάζεις πως σώθηκες; Τράβα σε καμιά εκκλησία και πες ευχαριστώ. Τι το ανεβάζεις; Σκάστε πια!» έγραφε το μήνυμα που δέχτηκε η αθλήτρια.

«Σε μια τέτοια τραγωδία τα λόγια δικά σας» σχολίασε η Κατερίνα Δαλάκα, ενώ με νέα ανάρτηση έδειξε ότι πήγε να δώσει αίμα για τους τραυματίες από τη σφοδρή σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΕ: Νέο video. Η στιγμή της συγκρουση; των τρενων στα ΤΕΜΠΗ. Καρέ καρέ

Σοκάρει η Μαρία Ιωαννίδου: «Δεν τον παντρεύτηκα και πήγε να με σκοτώσει» (VIDEO)