Κατάθεση ψυχής από Στέλλα Γιαμπουρά: «Δεν έχω σκεφτεί να κάνω κατάψυξη ωαρίων γιατί πιστεύω πολύ στον Θεό»

Στέλλα Γιαμπουρά: «Έχω εμπιστοσύνη στον Θεό και πιστεύω πως ό,τι γίνεται, γίνεται για κάποιο λόγο και γι’ αυτό δεν έχω “απασχολήσει” την κατάθλιψη…»

Σε μια κατάθεση ψυχής προέβη η Στέλλα Γιαμπουρά στην On Time και στην Σάσα Σταμάτη. «Δεν έχω σκεφτεί να κάνω κατάψυξη ωαρίων γιατί πιστεύω πολύ στον Θεό» ανέφερε χαρακτηριστικά για το ενδεχόμενο να κάνει παιδί. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε η Ελεονώρα Μελέτη για την κατάψυξη ωαρίων.

-Πώς σου φάνηκε το απότομο κόψιμο της σειράς «Μετά τη φωτιά»;

Ήταν αιφνιδιαστικό, γιατί η σειρά πήγαινε πάρα πολύ καλά και για κάποιους λόγους που δεν γνωρίζω, σταμάτησε. Τα δικά μου γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί, αυτό έγινε μετά. Για τους ηθοποιούς είναι άβολο όλο αυτό που έγινε, να μένεις ξαφνικά μέσα στη σεζόν χωρίς δουλειά, γιατί θα μπορούσαν να είχαν κλείσει κάποια άλλη δουλειά, που ίσως προχωρούσε.

-Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει κι ένα παιδικό τραγούδι σου από τη Heaven Music. Πώς προέκυψε;

Με πήραν τηλέφωνο, μου το πρότειναν κι επειδή ό,τι έχει σχέση με παιδιά με ενδιαφέρει, είπα αμέσως «ναι». Είναι ένα νανούρισμα και λέγεται «Νάνι»…

-Στην προσωπική σου ζωή πώς είσαι;

Έχω ρίξει όλο το βάρος στα επαγγελματικά μου, είμαι σε μια πολύ δημιουργική φάση και κοιτάω το επόμενο βήμα, που θα με πάει πιο μπροστά. Είμαι ελεύθερη. Τον προσωπικό μου χρόνο τον αφιερώνω στις φίλες μου και στη δουλειά μου.

Η Στέλλα Γιαμπουρά

-Θέλεις να ερωτευτείς;

Ναι, ο έρωτας είναι πολύ όμορφο πράγμα. Είναι ωραίο και να αγαπάμε και να ερωτευόμαστε…

-Θα έκανες κατάψυξη ωαρίων;

Δεν είναι κάτι που το έχω σκεφτεί ποτέ, γιατί πιστεύω στον Θεό και αν είναι τυχερό να γίνει, θα γίνει. Δεν κυνηγάω τα πράγματα. Τα αφήνω να έρθουν αυτά σε μένα. Όταν χωρίζω, ας πούμε, δεν βγαίνω έξω να κυνηγάω κάποιο σύντροφο. Μου αρέσει τα πράγματα να έρχονται μόνα τους.

-Πιστεύεις στον Θεό;

Πιστεύω πολύ, θεωρώ ότι αυτή είναι η δύναμή μου. Έχω εμπιστοσύνη στον Θεό και πιστεύω πως ό,τι γίνεται, γίνεται για κάποιο λόγο και γι’ αυτό δεν έχω «απασχολήσει» την κατάθλιψη…

-Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για σένα;

Θα ήθελα να είναι καλός άνθρωπος και θα ήθελα να με αγαπάει, αυτά είναι τα βασικά για μένα.

-Σου έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου;

Ναι, μου έχουν κάνει πρόταση γάμου. Είχα πει «ναι», αλλά τελικά δεν προχώρησε. Τότε στενοχωρήθηκα, αλλά δεν μένω στα προβλήματα, τα ξεπερνάω και κοιτάω μπροστά.

-Σ’ έχουν απατήσει ποτέ;

Δεν έχω μάθει κάτι…

-Εσύ έχεις απατήσει;

Όχι. Είμαι πιστός άνθρωπος, τόσο στα προσωπικά μου όσο και στις φιλίες μου.

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Ανεκδοτάρα με αγρότη: Η λίμνη και τα γuμvά κορίτσια

Latest

Νταλάρας: «Κλείνω την πόρτα της ψυχής μου σε ψεύτες – Δεν θα στρεφόμουν ποτέ κατά ανθρώπων που δουλεύουν – Εγώ δουλεύω από 7 χρονών παιδί»