Ελένη Μενεγάκη: ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ! ΜΑΥΡΗ επιστροφή για την Μενεγάκη! Την…ΤΕΛΕΙΩΣΕ ο Μικρούτσικος!

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ! ΜΑΥΡΗ επιστροφή για την Μενεγάκη! Την…ΤΕΛΕΙΩΣΕ ο Μικρούτσικος! Όσο και να θέλει η Ελένη Μενεγάκη να..προσκυνήσουν όλοι την επιστροφή της, δεν το μπορρεί. Και δεν το μπορεί για αρκετούς λόγους. Ο ένας είναι πως δεν μπορούμε ν’ αρέσουμε σε όλους. Ο άλλος είναι πως ακόμα και αν είμαστε αντικειμενικά αψαγάδιαστες σε κάτι δεν μπορούμε, δεν γίνεται  να ακούμε και να βλέπουμε μόνο τους καλοπροαίρετους. Ο τρίτος και σημαντικότερος είναι πως η Ελένη κάνει το μεγάλο λάθος που ίσως προσπαθούσε ν’ αποφύγει ως τώρα: Να φύγει με ψηλά το κεφάλι.

Αυτό που γράφουμε εδώ και καιρό, φαίνεται πως πιστεύει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος σήμερα, με τον δικό τρόπο, είπε το ίδιο ακριβώς νόημα.

Η Ελένη δεν κάνει καθολου καλά που γυρίζει. Όχι επειδή θα κάνει μια από τα ίδια και απαράλλαχτα όπως τόνισε ο Ανδρέας, αλλά επειδή αυτά που έκανε, ήταν βαρετά, επανααμβανόμενα χωρίς καμμία ουσία και με την λάθος…πίστη πως τόσα χρόνια επικράτησε επειδή ακριβώς, δεν άλλαξε τίποτα.

Ποτέ μα ποτέ η Μενεγάκη δεν φάνηκε να αντιλαμβάνεται αυτό που η ιδια πουλούσε και άρα θα πρεπε να του έχει την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Ποιο είναι αυτό;

Το …να δίνει την προσωπική της ζωή live από την εκπομπή της και  κυρίως στα περιοδικά.

Αν σας αρέσει το -.gr, ακολουθήστε μας στο google news, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKzJngsww9O2Aw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael

Ελένη Μενεγάκη: “Εκτέλεση ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ”! Ο Ανδρέας Μικρούτσικος την ΚΟΛΛΗΣΕ στον τοίχο για την επιστροφή της!

Αυτό που τόσο εκτιμούσε, πάντα …υποτιμούσε απέναντι στην θεματολογία της εκπομής της.

Θα σας το ερμηνεύσουμε όπως το αντιλαμβανόμαστε: Είχε πια τόσο εγωιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων που ήθελε, πίστευε, ήλπιζε…ήταν σίγουρη, πως δεν πουλάει μόνο η προσωπική της ζωή αλλά και το ταλέντο της στην αρχισυνταξία. Στο στήσιμο της εκπομπής.

Όχι μόνο το ταλέντο της στην παρουσίαση που εννοείται θεωρούσε δεδομένο. Το ότι ‘εκανε πραγματικά μια σειρά από σωστές κινήσεις εκτός αέρα, το ξέχασε.

Το ότι πήγε στον Alpha ενώ ο Αντέννα δεν θα της ανανέωνε συμβόλαιο αφού είχε απολύσει τον Λάτσιο εκείνον τον χειμώνα, το ξέχασε.  Το ότι ο Γιάννης Λάτσιος ήταν διευθυντής στον Alpha τότε και από…σύμπτωση να υποθέσουμε η Ελένη υπέγραψε εκείνο το…ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ συμβόλαιο, το ξέχασε.

Ελένη Μενεγάκη: ΕΚΛΕΙΣΕ η Ελένη Γελαλή, η πιστή φίλη και αρχισυντάκτριά της

Το ότι χώρισε τον Γιάννη Λάτσιο μερικά χρόναι μετά, το ξέχασε. Το ότι όταν αποκαλύφθηκε η σ΄χεση της με τον Μάκη Παντζοπουλο και όσο εκείνη δεν είχε υπερπροβληθεί, το ξέχασε. Όπως και το ότι εκείνη την περίοδο έγινε το πιο συχνό εξώφυλλο στον Ελληνικό τύπο ever!

Επίσης η Ελένη πίστεψε – από τον Antenna ακόμα όταν ήταν –  όπως όλοι που γεύονται τους αυλικούς όσο καιρό μεσουρανούν, πως απλά, φτάνει να βγει στο γυαλί και συ θεατή μου να λιποθυμήσεις.

Τίποτα απ αυτά δεν συνέβαινε. Διότι η Ελένη ΞΕΧΑΣΕ από που ξεκίνησε. Ποιος την στήριξε και κυρίως, ποιοσ την επέβαλλε.

Όλοι οι δημσοιογράφοι έγραφαν μόνο θετικά για τον Αντέννα. Επειδή κάποτε μπορεί να εργάζονταν για αυτόν.

Επειδή ακόμα οι άνθρωποι που εργάζονταν στις δημοσιες σχέσεις του σταθμού ήξεραν πως εργάζονται για τον μεγαλύτερο και ως εκπρόσωποι αυτού ακριβώς του σταθμού μιλούσαν στους τηλεκριτικούς. Η Ελένη ακόμα και όυταν βγήκε ο Αρναούτογλου πρώτη χρονιά στο πρωινό, έχανε με …ΔΕΚΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Πάμε λοιπόν στην…υποβόσκουσα επίπληξη του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ελένη Μενεγάκη: “Εκτέλεση ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ”! Ο Ανδρέας Μικρούτσικος την ΚΟΛΛΗΣΕ στον τοίχο για την επιστροφή της! Αν ήταν ταινία, κάπως έτσι θα φανταζόσουν την σημερινή “ισοπέδωση” του Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος αποδυνάμωσε με επιχειρήματα την επιστροφή της βασίλισσας.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ Η ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ: ‘ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ’
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για το μοντέλο που κάνει επί δεκαετίες και αν δεν ήταν …ΤΕΜΠΕΛΑ, θα είχε προ πολλού αλλάξει.

Μίλησε για το πόσο απαράλαχτη είναι η εκπομπή της όλα αυτά τα χρόνια εννοώνατς ατυτόχρονα πως αυτή είναι και η αιτία της τραγικής τηλεθέασης.

Δεν της έπλεξε κανένα εγκώμιο “ευλογόντας” το επίθετο Μενεγάκη και επέμεινε πως δεν είναι καθόλου αρκετό για να πετύχει. Ουσιαστίκά ο Ανδρέας Μικρούτσικος όπως θα δείτε και παρακάτω, στο βίντεο, υπογράμμισε ότι αν δεν αλλάξει τα πάντα όα τα πάντα αν μην μοιάζουν σε τίποτα με όσα έκανε στο παρελθόν, θ’ αποτύχει!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση

«Είναι αλήθεια πως όταν έγινε το σταμάτημα και η αποχώρηση εγώ ήμουν σε μια φάση δύσκολη που όχι μόνο δεν παρακολουθούσα τηλεόραση, δεν την άνοιγα καθόλου.

Άρα δεν ξέρω πώς έφυγε και γιατί έφυγε, ειλικρινά δεν ξέρω. Λογικό είναι το MEGA να κάνει μια τέτοια πρόταση και η Ελένη να την αποδέχεται στο μέτρο που θέλει, δεν ξέρω είχε δηλώσει πως τέλειωσε από την τηλεόραση; Είχε βάλει μια άνω τελεία και τώρα βάζει… θαυμαστικό.

Θα έλεγα πως είναι επιτακτικό να δούμε την Ελένη σε κάτι άλλο.
Ελένη Μενεγάκη: Το καταπληκτικό σπίτι της στα Μελίσσια με την ενιαία κουζίνα σαλόνι!!

Τόσες πολλές δεκαετίες αδικεί και τον εαυτό της και την τηλεοπτική της προσωπικότητα να στηρίζεται σε ένα μοντέλο το οποίο να το αυξομειώνει ανάλογα με τις συνεργασίες και τους συνεργάτες».

Αν με ρωτήσεις εμένα σαν άνθρωπο της τηλεόρασης, όχι σαν τηλεθεατή, τι περιμένεις, θα έλεγα ότι είναι επιτακτικό να δούμε την Ελένη σε κάτι άλλο. Νομίζω ότι τόσες πολλές δεκαετίες αδικεί και τον εαυτό της και αδικεί και την τηλεοπτική της προσωπικότητα να στηρίζεται σε ένα μοντέλο το οποίο αυξομειώνει ανάλογα με τις συνεργασίες και τους συνεργάτες.

Η δημόσια συγγνώμη της Ζέτας Μακρυπούλια στην Ελένη Μενεγάκη
Δηλαδή, το στυλάκι του πρωινού να μετατίθεται από το πρωί στο μεσημέρι.

Σίγουρα, τα έτοιμα είναι αυτά που κάνει. Αν θέλει να φάει από τα έτοιμα θα κάνει μία από τα ίδια, αν δεν θέλει να στριμώξει τον εαυτό της θα κάνει μία από τα ίδια.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Μιλά για τις γυναίκες της ζωής του

Αλλά αν θέλει πραγματικά να ζήσει το στοίχημα, πρέπει να κάνει κάτι τελείως διαφορετικό. Εγώ θα της πρότεινα φιλικά, κάνε κάτι που καμία ρουμπρίκα να μην είναι από τα παλιά», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Κώστας Σόμμερ: Στην αρχή ήταν σοκαριστικό και λέγαμε τι πάθαμε τώρα

Ειρήνη Μερκούρη: Τραγουδίστρια μετακόμισε στη Σύρο με τον γιατρό σύζυγό της!