Bόμβα από παίκτρια Survivor: “Δεν ψηφίζει ο κόσμος – Ξεκάθαρα υπονοούμενα για… στημένο ριάλιτι” – video

Ξεκάθαρα υπονοούμενα για… στημένο ριάλιτι, από διάσημη που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο στον φετινό κύκλο του παιχνιδιού.

Το Survivor ολοκληρώθηκε με τον Στάθη Σχίζα να κατακτά τελικά το μεγάλο έπαθλο και τις 100.000 ευρώ, όμως συνεχίζει να προκαλεί συζητήσεις από τα… απόνερα και τις δηλώσεις που το ακολουθούν.

Άλλωστε στον φετινό κύκλο οι παίκτες ήταν πολλοί και όλοι έχουν να διηγηθούν μία ιστορία, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήδη έχει ξεκινήσει η συζήτηση για τους παίκτες που θα βρεθούν στο Survivor All Star της επόμενης χρονιάς.

Η Μυριέλλα Κουρεντή πάντως, που συμμετείχε στον φετινό κύκλο, δεν θα βρίσκεται σίγουρα στο επόμενο, καθώς ακόμα και αν της γίνει πρόταση δεν πρόκειται να πάει. Αυτό τουλάχιστον είπε ούσα καλεσμένη στο κανάλι της επίσης πρώην παίκτριας Έλενας Κρελίδου.

Μάλιστα, η Μυριέλλα τόνισε πως υπήρχαν παίκτες που είχαν συμφωνήσει από πριν πόσο θα κάτσουν και πότε θα φύγουν και έριξε τη βόμβα λέγοντας: «Αυτό σημαίνει ότι άρα δεν ψηφίζει ο κόσμος. Ψηφίζει ο κόσμος δηλαδή, αλλά… Έτσι άκουσα, τι να πω»!

Δείτε το βίντεο μετά το 23.30:

Φαίη Σκορδά: Η απιστία που οδήγησε στον χωρισμό από τον Νίκο Ηλιόπουλο

X-Factor spoiler – Τελικός: Ο Στέλιος Ρόκκος “΄έκραξε” τον Ψινάκη ….«Τι ασχολείσαι με την μουσική μου, αφού δεν έχεις ιδέα»