Καταγγελία -ΔΕΗ: Δίνει σε ιδιωτική εταιρεία προσωπικά δεδομένα πελατών της  

Σύμφωνα με καταγγελίες αναγνωστών της aftodioikisi.gr, η ΔΕΗ έχει παραχωρήσει στην εταιρεία FirstCall S.A. προσωπικά δεδομένα πελατών της (κινητό τηλέφωνο, mail κλπ) τα οποία χρησιμοποιεί για να επικοινωνεί μαζί τους.

Το μήνυμα το οποίο αποστέλλεται στους πελάτες από την ιδιωτική εταιρεία είτε στο κινητό τους τηλέφωνο είτε στο mail γράφει τα εξής: «ΠAPAKAΛOYME EΠIKOINΩNHΣTE AMEΣA ME THN ETAIPIA ENHMEPΩΣHΣ OΦEIΛETΩN FIRST CALL AE (AM 14) ΣTO THΛ. 2152159623 ΓIA THN ENHMEPΩΣH YΠOΘEΣHΣ ΣAΣ ME THN ΔEH A.E.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ένας εκ των αναγνωστών της aftodioikisi.gr όταν επικοινώνησε με την εταιρεία FIRST CALL AE, του είπαν ότι «πρόκειται για οφειλή της… γιαγιάς του που έχει πεθάνει εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια!!!»

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία FIRST CALL AE «ιδρύθηκε το 2002», και όπως η ίδια αναφέρει «έχει ως στρατηγικό της στόχο την ταχύτατη ανάπτυξη στον χώρο της διαχείρισης ληξιπρόθεσμων οφειλών για λογαριασμό τραπεζικών ιδρυμάτων, τηλεπικοινωνιακών οργανισμών και, γενικότερα, οργανισμών με ανάγκες διαχείρισης μεγάλου πλήθους απαιτήσεων». Δηλαδή πρόκειται για μίας από τις γνωστές εισπρακτικές εταιρείες για τις οποίες έχουν γίνει πλήθος καταγγελιών στο παρελθόν.

Ως επικεφαλής της εταιρείας εμφανίζονται οι:

Ραπακούλιας Ευστάθιος Αναστάσιος – Board of Directors & CEO

Ιορδανίδης Ιορδάνης – Quality Assurance

Κονταξή Βασιλική – IT & Software Development Supervisor

Μαρατίδης Ιωάννης – Accountant Supervisor

Κορφοξυλιώτη Ρέα – HR Generalist

Τσούφη Κωνσταντίνα – ERT Specialist

Μινασσιάν Χαιγκουή – Compliance & Operations Officer

Τζογανάκου Άννα – Accounting Generalist

Ο ωκεανός έγινε… πέτρα (βίντεο)

Oι Ρώσοι αφήνουν σταδιακά την Κύπρο