Καταδίκη για την επίθεση με μπουκάλι σε ανήλικο – Σκληρή τιμωρία για τον 50χρονο

Κατά την δικάστασή του, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης εξέτασε την υπόθεση όπου ένας 50χρονος άντρας τραύμάτισε έναν 14χρονο με ένα σπασμένο μπουκάλι μπύρας και στη συνέχεια άρχισε να τον χτυπάει βίαια. Ο άνδρας κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση, ενώ του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 16 μηνών, με τριετή αναστολή.

Επίσης, οι γονείς του 14χρονου καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών για την επίθεση προς τον άνδρα, με το δικαστήριο να αναγνωρίζει τα ελαφρυντικά τους.

Οι μάρτυρες κατέθεσαν ότι ο 50χρονος ήταν γνωστός για την προκλητική συμπεριφορά του στη γειτονιά, ενώ οι ίδιοι ποτέ δεν είχαν προκαλέσει προβλήματα.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, οι γονείς του ανήλικου και ο νεαρός ίδιος παρουσίασαν την πλευρά τους, εξηγώντας την αντίδρασή τους μετά την επίθεση του άνδρα.

Το δικαστήριο απόφασισε ότι ο 50χρονος ήταν ο υπεύθυνος για την έναρξη της σύρραξης, ενώ υπήρξε ανεξήγητος ο λόγος για τον οποίο οι γονείς και ο νεαρός έπρεπε να χτυπήσουν τόσο φρικτά τον άνδρα.

Written by admin

Ακόμα αγνωστη η αιτία θανάτου του αδερφού μου

Εργαζόμενος δέχτηκε επίθεση και αποχώρησε από τον χώρο εργασίας με ασθενοφόρο