Καρβουνιασμένα χέρια, μπίρα, ψήσιμο: Ο Μπισμπίκης φωτογραφίζεται στον κήπο της Βανδή και κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής τους ετοιμάζονται να περάσουν ο Βασίλης Μπισμπίκης με τη Δέσποινα Βανδή, με τη σχέση τους να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ο γνωστός ηθοποιός φωτογραφήθηκε με καρβουνιασμένα χέρια και τη μπίρα του στον κήπο της τραγουδίστριας και έκανε το γύρο του διαδικτύου με το ψήσιμό του.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι καλός ψήστης και κάθε φορά που η Δέσποινα Βανδή καλεί σπίτι της φίλους εκείνος αναλαμβάνει το ψήσιμο.

Ο ηθοποιός βγήκε να ψήσει στον κήπο της τραγουδίστριας ενώ απόλαυσε την αγαπημένη του μπίρα και πόζαρε για φωτογραφίες τις οποίες στη συνέχεια πόσταρε στο instagram.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω τελειώσει Λύκειο και έχω μπει μέσα από τα “εξαιρετικά ταλέντα” του υπ. Πολιτισμού, έδωσα και πέρασα σε μία ιδιωτική σχολή και πήρα το πτυχίο, το οποίο δεν έχει την ίδια αναγνώριση με το πτυχίο των παιδιών που είχαν τελειώσει Λύκειο.

Εγώ δεν μπήκα στο Εθνικό γιατί ενώ με ήθελαν να μπω ως ταλέντο δεν μπορούσα να μπω γιατί δεν είχα τελειώσει Λύκειο. Και τώρα σου λέει ότι και να έχεις τελειώσει είναι σαν να έχεις χαρτί Λυκείου. Δεν είναι παράλογο όλο αυτό;», είχε πει πρόσφατα σε συνέντευξή του.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ρίκα Διαλυνά: Έξαλλη με την Καινούργιου – «Ούτε να την ξαναδώ δεν θέλω», τι συνέβη

Σάσα Σταμάτη: Έχεις δει το σώμα της με μαγιό; (ΦΩΤΟ)