Καρτ Ποστάλ: Η φωτογραφία πίσω από τις κάμερες

Χamos

H νέα τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Καρτ Ποστάλ», βασισμένη στο bestseller μυθιστόρημα της Victoria Hislop «Cartes Postales from Greece» συνεχίζει τα γυρίσματά της στην Κρήτη.

Κεντρικός ήρωας και συνδετικός κρίκος σε όλες τις ιστορίες είναι ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), ένας Έλληνας, ο οποίος κατοικεί στη Βρετανία και αποφασίζει να επιστρέψει στην πατρίδα του. Μέσα από την οδύσσειά του, ανακαλύπτουμε έναν διαφορετικό κόσμο, έναν νέο για εκείνον πολιτισμό. Ένα παζλ από διαφορετικές ιστορίες, συναντήσεις, περιπλανήσεις και περιπέτειες συνθέτουν την εικόνα της σημερινής Ελλάδας, που τόσο αγαπά η συγγραφέας.

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων των 12 αυτοτελών ιστοριών της σειράς, οι οποίες θα διαδραματίζονται στην Ελλάδα με τη συμμετοχή διαφορετικών κάθε φορά ηθοποιών, θα γίνει κυρίως στον μαγευτικό Άγιο Νικόλαο – αγαπημένο τόπο της Βικτόρια Χίσλοπ – ενώ γυρίσματα έχουν γίνει και στο Λονδίνο.

Πρωτοποριακή για τα δεδομένα της χώρας μας θα είναι και η παραγωγή, καθώς θα χρησιμοποιηθούν οι πλέον σύγχρονες τεχνικές μέθοδοι.

Από τα γυρίσματα και η φωτογραφία που ακολουθεί και στην οποία βλέπουμε τη Λένα Παπαληγούρα, τη Χαρά Μάτα Γιαννάτου και τη Μελισάνθη Μαχούτ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) στο σχετικό άρθρο του Xamos.gr

Ακολουθήστε τo Xamos.gr στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!

Αναδημοσίευση από το Xamos.gr

Διαβάστε επίσης »

ektos-leitourgias-to-taxisnet-kai-ilektronikes-ypiresies-dimosiou

Εκτός λειτουργίας το Taxisnet και ηλεκτρονικές υπηρεσίες δημοσίου

Κωνσταντίνος Βασάλος: Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις με τους συνεργάτες του στο Έλα Χαμογέλα