«Καρφιά» από Λαζόπουλο για Σάκη Ρουβά: «Καλό είναι να μάθεις τη διαφορά…»

Latest

Τα «καρφιά» του στον Σάκη Ρουβά έριξε ο Λάκης Λαζόπουλος πριν καιρό, με αφορμή τη στάση του τραγουδιστή απέναντι στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Μάλιστα, τότε ήταν πολλοί αυτοί που τον είχαν στήσει στον τοίχο.

Ο γνωστός παρουσιαστής είχε μια παραχωρήσει τότε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Για την υπόθεση Λιγνάδη και τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά υπογράμμισε: «Τον αγαπάω και τον εκτιμώ τον Σάκη. Θα του έλεγα πολύ φιλικά ότι είναι καλό να μάθεις τη διαφορά ενός τοξικομανούς με έναν παιδεραστή. Υπάρχει μια διαφορά. Το να προσπαθείς να κάνεις πάθηση την παιδεραστία δεν είναι σωστά ούτε ηθικά ούτε νομικά σωστό» και συμπλήρωσε:

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Κωνσταντέλια: Η Ντόρτμουντ, η Μίλαν και ο… Ζοάο Φέλιξ

«Δεν είχα συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Τον ξέρω όχι σε επίπεδο παρέας. Ο Λιγνάδης δεν έχει κοινό δικό του, όλο το κοινό το έχει μέσα από τις δημόσιες θέσεις. Υπάρχουν καλλιτέχνες οι οποίοι συναλλάσσονται με το κράτος, γλείφουν την εξουσία, παρεβρίσκονται, βγάζουν φωτογραφίες και τις χρησιμοποιούν στα θύματα. Με βάση αυτό τους βάζουν σε μια θέση. Γίνεται κάποιος ξαφνικά ένας διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου διαχειρίζεται λεφτά από το κράτος και κάνει το κέφι του.

Επειδή δεν έχω μάθει να δουλεύω στη ζωή μου με λεφτά του δημοσίου, έχω μία έμφυτη αντίθεση απέναντι σε τέτοιους ανθρώπους. Είναι ένα παιδί διορισμένο, διορισμένο, διορισμένο. Με βάση τον διορισμό του σε κάποια Εθνικά Θέατρα πηγαίνει κάποιος κόσμος. Δεν θα πήγαινε ο ίδιος κόσμος αν έκανε ιδιωτική παράσταση. Είναι μορφωμένος, είναι έξυπνος άνθρωπος, ταλαντούχος ηθοποιός δεν μπορώ να πω ότι είναι».

Ο Λάκης Λαζόπουλος έφερε στο μυαλό του και την υπόθεση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη και ανέφερε: «Μίλαγα με την Ευδοκία, ήμουν καλλιτεχνικός διευθυντής, μου είπε τι συνέβη και δεν μπορούσε να συνέλθει μία και δύο η ώρα τη νύχτα και της είπα θα σταματήσεις την παράσταση η υγεία σου είναι πάνω από το θέατρο. Η ζωή μου είναι η ζωή μου, το θέατρο είναι θέατρο».

Πηγή: Athensmagazine.gr

«Στάλθηκαν για βιοψία»: Οι ώρες αγωνίας του Σάββα Πούμπουρα και το μήνυμα «καμπανάκι» προς όλους

Η Ζώζα Μεταξά ντυμένη…κόλαση διαβάζει το σενάριο του “Μαύρου Ρόδου”