«Κάποιες φορές τον βλέπω στον ύπνο μου»: Σuγκινεί ο Θανάσης Κατερινόπουλος για την απώλεια του γιου του

Μια σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, για την σύζυγό του ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ο γιος του έφυγε από τη ζωή.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος δήλωσε συγκινημένος: «Δεν μπορώ να πω τίποτα. Έφυγε από τη ζωή 31 ετών στον ύπνο του. Κάποιες φορές τον βλέπω στον ύπνο μου. Αυτά μακάρι να μην συμβαίνουν σε κανένα γονέα. Μαθαίνεις να ζεις με αυτή την απώλεια και ελπίζεις στην άλλη ζωή, αν υπάρχει άλλη ζωή».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Θανάσης Κατερινόπουλος σημείωσε: «Η γυναίκα μου είναι ένα λιμάνι. Είμαστε 10 χρόνια μαζί. Εγώ δεν πίστευα ότι θα ξαναφτιάξω την ζωή μου. Είχα ένα γάμο αποτυχημένο και σκεφτόμουν ότι πέρασαν τα χρόνια, δεν είμαστε για πειράματα. Η υπομονή της συζύγου μου μαζί μου είναι απερίγραπτη».

Για τη διακοπή της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη.

Όπως είπε, αρχικά, ο κ. Κατερινόπουλος;

«Με την Αγγελική συνεργαστήκαμε 3-4 χρόνια σε διάφορες υποθέσεις, ήταν σημαντικό κεφάλαιο για μένα. Παρά το γεγονός ότι γράφτηκαν διάφορα, με εκτιμά και την εκτιμώ. Σταμάτησε αυτή η συνεργασία γιατί προέκυψε άλλη συνεργασία με το Star.

Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Οι κακοπροαίρετοι μπορεί να λένε οτιδήποτε. Με την Αγγελική τηλεφωνιόμαστε και μιλάμε»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος είπε στη συνέχεια:

«Ίσως να φταίω κι εγώ γιατί κάποτε σε κάποια αποστροφή έτσι της κουβέντας, είπα κάτι και δεν θυμάμαι και τι είπα, και παρερμηνεύτηκε»

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος spoiler: Επεισόδιο 133, 134, 135, 136, 137

Επέμενε να δει το μωρό της για τελευταία φορά: Όταν άνοιξε το φέρετρο…