Κανένα κρούσμα της COVID-19 μετά τα BRIT Awards 2021

Χamos

Κανένα κρούσμα της COVID-19 δεν καταγράφηκε μετά την τελετή απονομής των Βρετανικών Μουσικών Βραβείων- BRIT Awards 2021 αυτό τον μήνα , η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του κυβερνητικού Ερευνητικού Προγράμματος Εκδηλώσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τη φετινή τελετή παρακολούθησε κοινό 4000 θαυμαστών – σε μεγάλο βαθμό αποτελούμενο από προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) και εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας – οι οποίοι δεν υποχρεώθηκαν να φορέσουν μάσκες ή να τηρήσουν κοινωνικές αποστάσεις, αφού είχαν παρουσιάσει αρνητικό τεστ κορονοϊού εκ των προτέρων.

Κανένα κρούσμα κορονοϊού δεν έχει συνδεθεί με τα BRIT Awards, ενώ μόλις 15 θετικά αποτελέσματα προήλθαν από τα 58.000 άτομα που συμμετείχαν συνολικά στις εκδηλώσεις της κυβέρνησης, όπως αναφέρει η Evening Standard.

Δύο κρούσματα κορονοϊού συνδέονται με τη συναυλία των Blossoms στο Sefton Park, στη Λίβερπουλ, την οποία παρακολούθησαν 5.000 θεατές. Άλλα εννέα θετικά κρούσματα καταγράφηκαν μετά τη διήμερη πιλοτική εκδήλωση The First Dance στην πόλη.

/a>

Διαβάστε επίσης »

masterchef gr

MasterChef 5 – Spoiler: Μεγάλη ανατροπή μετά την αποχώρηση

Ανέκδοτο: Παράλληλη σκέψη …! Τρελό γέλιο