Καμίλα Τζιόρτζι: Η νούμερο 26 αθλήτρια του τένις που θα μπορούσε να είναι νούμερο ένα στο μοντελινγκ

Η Καμίλα Τζιόρτζι είναι μια Ιταλίδα επαγγελματίας τενίστρια, με την υψηλότερη κατάταξη στα μονά να είναι η 26η θέση παγκοσμίως, την οποία επιτεύχθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2018.

Είναι η τρέχουσα Νο 1 Ιταλίδα τενίστρια. Μέχρι στιγμής, η Καμίλα Τζιόρτζι έχει κερδίσει 3 τίτλους WTA, συμπεριλαμβανομένου ενός τροπαίου Masters, και 5 τίτλους ITF. Είναι γνωστή για το επιθετικό της στυλ παιχνιδιού, τα ισχυρά επίπεδα χτυπήματα από το έδαφος και θεωρείται μία από τις παίκτριες με τα πιο δυνατά χτυπήματα.

Διαβάστε επίσης: Superleague: Και πώς να μη γίνει CASάνι που βράζει…

Η Καμίλα Τζιόρτζι γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1991, στη Ματσεράτα της Ιταλίας. Ασχολήθηκε με το τένις από την ηλικία των 5 ετών. Το 2000, εντοπίστηκε από τον προπονητή τένις Νικ Μπολλετιέρι, ο οποίος της πρόσφερε επτά μήνες εκπαίδευσης. Τον Νοέμβριο του 2005, η Καμίλα Τζιόρτζι έφτασε στον τελικό του Nike Junior Tour αλλά ηττήθηκε από την Ζουζάνα Λουκνάροβα από τη Σλοβακία. Έφτασε επίσης στον τελικό του Sey Development Cup στην Τσεχία και στον γύρο των 16 στο Astrid Bowl στο Βέλγιο.

Το 2014, η Τζόρτζι έφτασε στον τελικό του τουρνουά της WTA στο Κατοβίτσε της Πολωνίας και το 2015 κατέκτησε το πρώτο της τρόπαιο στο Πρωτάθλημα του Ροσμάλεν της Ολλανδίας. Επίσης, το 2018 έφτασε στον προημιτελικό γύρο στο Γουίμπλεντον​.

Η Τζόρτζι διακρίνεται για το επιθετικό της στιλ παιχνιδιού και τα ισχυρά κτυπήματα από την πίσω γραμμή του γηπέδου. Παρόλο που δεν έχει κατακτήσει κάποιον σημαντικό τίτλο, έχει νικήσει κορυφαίες τενίστριες όπως οι Καρολίν Βοζνιάκι, Μαρία Σαράποβα και Βικτόρια Αζαρένκα.

Εκεί όμως που κυριολεκτικά δίνει ρέστα είναι τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου εύκολα μπορεί να ακολουθήσει μία καριέρα μοντέλου ή influencer. Είναι ήδη μοντέλο εσωρούχων.

πηγή: koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Logo

Ανέκδοτο με κουμπάρο: Το παιδί που δεν μιλάει και οι προβλέψεις

Latest

Νίκησε τον καρκίνο, έζησε στο Άγιο Όρος: Έτσι είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής της βιντεοκασέτας Μάρκος Λεζές