Καμία σχέση με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Αυτός ο πασίγνωστος Έλληνας είναι πρώτος του ξάδερφος

Latest

Έχει το άγγιγμα του Μίδα: «Μούδιασμα» με τη συνολική περιουσία του Νίκου Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει καταφέρει με τα χρόνια να γίνει ένας εκ των πιο αναγνωρίσιμων δημοσιογράφων, εξαργυρώνοντας την προσωπική του επιτυχία σε σημαντικό βαθμό σε μια αξιοζήλευτη περιουσία. Ο ίδιος φαίνεται πως έχει το άγγιγμα του Μίδα, καθώς τα περιουσιακά του στοιχεία προκαλούν «μούδιασμα». Το παλάτι του Νίκου Χατζηνικολάου στην Εκάλη.

Ένας από τους πιο πετυχημένους δημοσιογράφους – παρουσιαστές στη χώρα, είναι σίγουρα ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος διαθέτει μια βίλα 700 τετραγωνικών μέτρων στην Εκάλη. Είναι το «χρυσό» καταφύγιο του γνωστού δημοσιογράφου. Στο εσωτερικό της τριώροφης κατοικίας υπάρχει και ασανσέρ.

Μάλιστα, έχει ένα τεράστιο κήπο με πισίνα που εκεί χαλαρώνει μαζί με τα παιδιά του μετά το καθημερινό του πρόγραμμα. Όσο για το τι διαθέτει η βίλα; Θα πάθετε εγκεφαλικό! Διαθέτει, ασανσέρ, αλλά και μηχανική ράμπα, σαν κυλιόμενες για να φτάνουν οι επισκέπτες στην είσοδο και να μην ανεβαίνουν τα (πολλά) σκαλιά.

Δείτε εξωτερική φωτογραφία της βίλας:

Το εντυπωσιακό αυτοκίνητο του Νίκου Χατζηνικολάου

Εσείς έχετε δει το αυτοκίνητο που οδηγεί ο Νίκος Χατζηνικολάου; Θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα, μόλις δείτε φωτογραφία που «εντόπισε» το Athensmagazine.gr.

Συγκεκριμένα, άφωνοι μείναμε, όταν είδαμε το αμάξι που οδηγεί ο πετυχημένος παρουσιαστής και δημοσιογράφος του Ant1. Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν κάνει συμβιβασμούς, απαιτεί το καλύτερο και το ακριβότερο για την οικογένειά του και τον ίδιο.

Πριν καιρό, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να οδηγεί ένα Volvo XC90 μαύρο, το οποίο είναι πανάκριβο. Είμαστε σίγουροι, ότι θα το θέλατε κι εσείς.

Δείτε το και μόνοι σας παρακάτω:

Οι εταιρείες του Νίκου Χατζηνικολάου

Το 2007 ίδρυσε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Real FM 97.8 στην Αθήνα (πρώην Βερόνικα) που έχει την έδρα του στο Μαρούσι, Real FM 107.1 στη Θεσσαλονίκη (πρώην Safari FM που το 2023 μετονομάστηκε σε Ελληνικός 107.1) και την κυριακάτικη εβδομαδιαία εφημερίδα Real News.

Τον Φεβρουάριο του 2012 δημιούργησε την ενημερωτική ιστοσελίδα enikos.gr

Πηγή: athensmagazine.gr

«Ζητώ συγγνώμη»: Πιλότος στην Κρήτη σήκωσε ξανά το αεροπλάνο για να μη σκοτωθεί ένας λαγός & έγινε κάτι χειρότερο

Eurovision 2023: Η ΕΡΤ απαντά για την επιλογή του Victor Vernicos και το κόστος συμμετοχής