Κακοκαιρία Ελπίδα: Ολοκληρώθηκαν οι απεγκλωβισμοί των οδηγών. 500 αυτοκίνητα παραμένουν στην Αττική Οδό

Spoilers

Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης η επιχείρηση απεγκλωβισμού των οδηγών από τα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίς”.

 

Τα περισσότερα εξ αυτών βρίσκονται στο κομμάτι Κάντζας και Παλλήνης στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Απεγκλωβίστηκαν συνολικά 3.500 οδηγοί από την Αττική Οδό και 1.800 αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Αττικής Οδού περί τις 6 το απόγευμα της Τρίτης, οι οδηγοί των οποίων τα οχήματα έχουν παραμείνει στα παρακάτω τμήματα της Αττικής Οδού, μπορούν, κατόπιν συνεννόησης με την Πυροσβεστική στο τηλέφωνο 199, να πηγαίνουν να παραλάβουν τα οχήματά τους:

Από Λ. Κηφισίας έως τη σήραγγα Βριλησσίων στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Μπορούν να βγουν στην Περιφερειακή Υμηττού και από εκεί στη Λ. Κατεχάκη προς τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία.Στη διαδρομή από τη Λεωφόρο Κατεχάκη μέσω της Περιφερειακής Υμηττού στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο και στην κατεύθυνση προς Ραφήνα-Πικέρμι στην έξοδο Υ8.Από τα διόδια Παλλήνης έως τη Λεωφόρο Κατεχάκη (και προς τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία).

Από τα διόδια Παιανίας έως την Κάντζα στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Παράλληλα, παραμένουν κλειστά και επιχειρείται εκχιονισμός και απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων στα τμήματα:

Από Βριλήσσια μέχρι Ανθούσα στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.Από την Κάντζα έως τη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ρεύμα προς Ελευσίνα καιΣτο τμήμα του Δυτικού κλάδου της Περιφερειακής Υμηττού από τη σήραγγα Κοντόπευκου μέχρι τη Σήραγγα Βριλησσίων.

Παράλληλα, καλούνται οι οδηγοί που παραμένουν στα οχήματά τους, να επικοινωνούν με το Κέντρο Κυκλοφορίας της Αττικής Οδού στο τετραψήφιο 1024.

i gi tis elias

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Επεισόδιο 143, 144, 145, 146, 147

Η Γη Της Ελιάς: Η κατάσταση του Αλέξη πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η κατάσταση του Αλέξη πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο