Καιρός-ζέστη: Δείτε τι θα «αγγίξει» αύριο το θερμόμετρο σε Αττική -Θεσσαλονίκη

Περιορισμένη αστάθεια στα ηπειρωτικά την Παρασκευή και υψηλές θερμοκρασίες τοπικά στους 37 με 38 βαθμούς στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Στον γενικό χάρτη της Ευρώπης διακρίνονται τα βαρομετρικά χαμηλά που επηρεάζουν τη δυτική και βόρεια Ευρώπη. Ιδιαίτερα ζεστός παραμένει ο καιρός στην ανατολική Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη χώρα μας.

Στη περιοχή μας οι υψηλές πιέσεις της Βαλκανικής και της κεντρικής Μεσογείου επεκτείνονται ανατολικότερα και θα σταματήσει η αστάθεια σε πολλές περιοχές. Θα έχουμε γενικά αίθριο καιρό με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους στα ορεινά και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 37 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 37 με 38 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 32 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4μπ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές μπόρες το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΙΡΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΤΤΙΚΗ, ΖΕΣΤΗ

Written by stelios

Κλιμακώνεται η σύγκρουση προέδρου και πρωθυπουργού στην Αλβανία

Επίσκεψη Τσίπρα στη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας