Καιρός: Προσοχή προειδοποιεί ο Καλλιανός για τον καύσωνα

Έρχονται δύσκολες ημέρες από την Πέμπτη έκανε λόγο από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος με τον καύσωνα που ερχεται.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά σχολεία που φέρνει η Κυβέρνηση και που θα ψηφιστεί το βράδυ, ο Γιάννης Καλλιάνος ενημέρωσε για τον καιρό και ζήτησε από το Σώμα να ενημερώσει τους τοπικούς άρχοντες και τις υπεύθυνες αρχές για τον ισχυρό καύσωνα που έρχεται και τον αέρα που θα κάνει αυξημένο τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

Όπως τόνισε ο βουλευτής, έρχονται δύσκολες ημέρες λόγω του ισχυρού καύσωνα που θα χτυπήσει τη χώρα Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, ο οποίος θα συνοδεύεται μάλιστα από αέρα 7-8 μποφόρ.

Από την κυριακή επισήμανε ότι θα πέφτει η θερμοκρασία και πιθανόν να έχουμε και βροχές.

Διαβάστε περισσότερα
Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις βγει στο γυαλί και να μη σε ξέρει. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος

Άκανθος ποδιού: Τα αίτια εμφάνισης

Ανέκδοτο: Ένας αποκοιμήθηκε μέρα μεσημέρι στην πλαζ και ο ήλιος τού κατάκαψε τα μπούτια τον πάνε στο νοσοκομείο σε κακά χάλια …! Τρελό γέλιο