Justin Bieber: Διαγνώστηκε με μια σπάνια νευρολογική διαταραχή το Σύνδρομο Ramsay Hunt

Η πρόσφατη παράλυση

«Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το μάτι δεν ανοιγοκλείνει. Δεν μπορώ να χαμογελάσω από αυτή την πλευρά του προσώπου μου. Αυτό το ρουθούνι δεν κινείται» αποκάλυψε την Παρασκευή 10 Ιουνίου, ανακοινώνοντας μέσω Instagram ότι διαγνώστηκε με μια σπάνια νευρολογική διαταραχή, γνωστή ως σύνδρομο Ramsay Hunt.

Εξαιτίας αυτού αναγκάζεται να ακυρώσει τη μουσική περιοδεία που είχε προγραμματίσει σε χώρες του εξωτερικού. «Ξέρω ότι αυτή η καταιγίδα θα περάσει, αλλά στο μεταξύ ο Ιησούς είναι μαζί μου.

Σε αυτό το σημείο της ζωής μου συνειδητοποιώ ότι οι καταιγίδες έρχονται και φεύγουν. Ο Ιησούς συνεχίζει να μου υπενθυμίζει ότι είναι μαζί μου εν μέσω της καταιγίδας» συμπλήρωσε.

στην περίπτωση του Μπίμπερ, το άτομο πάσχει από αδυναμία, πτώση ή παράλυση της μιας μεριάς του προσώπου που έχει προσβληθεί από τον ιό.

Αυτή η αδυναμία μπορεί να προκαλέσει δυσκολία στις κινήσεις του ματιού, στις εκφράσεις του προσώπου και στην κατανάλωση φαγητού, καθώς η τροφή μπορεί να πέφτει λόγω της εξασθένισης της μιας πλευράς του στόματος.
Η αντιμετώπιση γίνεται με στεροειδή όπως η πρεδνιζόνη για τη μείωση της φλεγμονής και αναλγητικά. Μπορεί επίσης να συνταγογραφηθούν αντιιικά φάρμακα που αντιμετωπίζουν τις παθήσεις που οφείλονται σε ερπητοϊούς, όπως η ακυκλοβίρη ή η βαλακυκλοβίρη.

Ο Bierber διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι «θα γίνει καλύτερα» και ότι έκανε «ασκήσεις προσώπου για να επαναφέρω το πρόσωπό μου σε φυσιολογική κατάσταση».

Δέσποινα Μοιραράκη: ”Σπάει” τη σιωπή της για την περιπέτεια υγείας του Γιάννη Κοντούλη

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αυτός θα είναι ο παράφορος έρωτας της Αρετής