Just the 2 of Us spoiler: Το πρόσωπο έκπληξη και το κλείσιμο της κριτικής επιτροπής

Πρεμιέρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου για τον καινούργιο κύκλο του τηλεπάρτι, όπως έχει χαρακτηριστεί στα social media το φιλανθρωπικό show.

Στις 8 το βράδυ ο Νίκος Κοκλώνης θα καλωσορίσει στη συχνότητα του ALPHA τους τηλεθεατές, την κριτική επιτροπή, αλλά και τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια για τα οποία έχουν πολλά ονόματα ακουστεί και στο πρώτο live… κι ίσως όχι μόνο σε αυτό… διαπιστωθεί ποιοι τελικά πήραν το «πράσινο φως» για να ανέβουν στην τεράστια σκηνή του.

Ωστόσο, ένα από τα ονόματα που είναι σίγουρα στη λίστα συμμετεχόντων και δικαιολογημένα αναμένουμε να μας χαρίσει ξανά πολύ ωραίες ερμηνείες είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις συμμετοχής.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του newsit.gr, μία από τις «δασκάλες» ή coach όπως τους λένε στο J2Us, είναι η Φωτεινή Δάρρα.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤIΜΕ

Η παραγωγή κατάφερε να αποσπάσει τη θετική της απάντηση και έτσι μαζί με τον «μαθητή» της… που επίσης, είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη, αναμένεται να μας χαρίσουν πολύ ωραίες ερμηνείες στη σκηνή του Just the 2 of Us, κερδίζοντας τους τηλεθεατές και… εννοείται… την κριτική επιτροπή.

Και μας και το … πληκτρολόγιο έφερε το λόγο στην κριτική επιτροπή, με όλους τους εμπλεκόμενους να κρατούν εφτασφράγιστο μυστικό ποιο πρόσωπο θα καθίσει δίπλα από τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Σταμάτη Φασουλή και τη Δέσποινα Βανδή ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την τελική επαφή και υπογραφή. Ε, ναι… όσα και να κυκλοφορούν και να λέγονται… το κλείσιμο θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου, με ένα από τρία πολύ γνωστά πρόσωπα, που προέρχονται από διαφορετικούς… αλλά με αρκετά κοινά σημεία… επαγγελματικούς χώρους!

www.newsit.gr

Feng Shui: Γνωρίζεις τι χρώμα πρέπει να έχει η εξώπορτα του σπιτιού σου για ευημερία και τύχη!

Λεωνίδα Κακούρη: Δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα … η άγνωστη καταγωγή του και ο θάνατος με ένα ταξί που του άφησε χρέη