Jasmine Sanders: Ποια είναι η «χρυσή Barbie» του μόντελινγκ

Ήταν το 2019, όταν το Sports Illustrated Swimsuit Issue αποκάλυψε τη Rookie του για εκείνη τη χρονιά: τη Jasmine Sanders, γνωστή και ως «Golden Barbie».

Πριν όμως στεφθεί Rookie του SI πέρασε από το κατώφλι της διάσημης οικογένειας των αγγέλων, από τη Victoria’s Secret.

Τότε μετρούσε ήδη 15 χρόνια στο μόντελινγκ, καθώς ξεκίνησε όταν ήταν ακόμα έφηβη.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα γίνω μέλος της οικογένειας του Sports Illustrated», είχε πει εξηγώντας τον λόγο που της έδινε μεγαλύτερο κίνητρο να προσπαθεί για αυτό: «Κυρίως γιατί πρόκειται για ένα περιοδικό που στις σελίδες του τιμά γυναίκες με διαφορετικό σωματότυπο, εθνικότητα, κουλτούρα».

Η 33χρονη Γερμανο-αμερικανίδα με τη σταρένια επιδερμίδα και τις καταστανόξανθες μπούκλες, είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο της μόδας και δικαιολογημένα φέρει τον τίτλο της «Golden Barbie».

Αναμφίβολα, ένα μοντέλο με ξεχωριστή ομορφιά, που συγκαταλέγεται στα πιο σέξι μοντέλα στον κόσμο, σύμφωνα με το Models.com.

Στο portfolio της περιλαμβάνονται συνεργασίες στις καμπάνιες κορυφαίων οίκων -Bvlgari, Roberto Cavalli, MCM, Ralph Lauren- και στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών από τη Vogue, μέχρι και τα Esquire, GQ, Interview και W.

Μάλιστα, το 2017 υπήρξε το πρόσωπο της Reebok και σχεδίασε ένα ζευγάρι unisex sneakers.

Από το 2019 έως τώρα, έχει φορέσει πολλές φορές τα αγγελικά φτερά της Victoria’s Secret, τόσο για να περπατήσει στα λαμπερά fashion shows της εταιρείας, όσο και για να φωτογραφηθεί στις καμπάνιες των συλλογών της.

Με ένα γρήγορο scroll στο Instagram, η Jasmine Sanders έχει ξεκάθαρα ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα εκεί έξω.

Μεντιλίμπαρ: «Στον Ολυμπιακό νιώθω σαν το σπίτι μου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Η συγκινητική αποχώρηση της Όλγας Τρέμη από το δελτίο ειδήσεων: Οι δάκρυα έσπασαν

Η Σοφία Μανωλάκου μιλάει για την πρόκληση της ψυχοθεραπείας