Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Αναπολεί τις διακοπές της στη Μύκονο με τόπλες ΦΩΤΟ – Τέλεια οπίσθια!

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα αναπολεί ήδη η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ.

Το 38χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία βρισκόταν στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα, στη Μύκονο, η οποία αποτελεί και έναν από τους αγαπημένους της καλοκαιρινούς προορισμούς. Κάθε χρόνο σχεδόν, επισκέπτεται το νησί είτε μόνη της, είτε με τον αγαπημένο της, Κέβιν Τραπ. Μάλιστα, φροντίζει να μοιράζεται συχνά, υλικό από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε νέα της ανάρτηση στο Instagram, δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών, που τη δείχνουν να ποζάρει τόπλες γυρισμένη πλάτη στον φακό, με φόντο τη θάλασσα. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Ήδη μου λείπουν οι μέρες που πέρασα στη θάλασσα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram


Η 35χρονη βραζιλιάνα Ιζαμπέλ Γκουλάρτ με τα ατελείωτα πόδια που έχει ύψος 1.79 έγινε γνωστή από τη συνεργασία της με τη Victoria Secret, ένα επαγγελματικό βήμα που της άνοιξε πολλές πόρτες και την έκανε γνωστή σε όλον τον κόσμο.

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής σε συνδυασμό με έντονη γυμναστική που την βοηθά να διατηρεί ένα καλλίγραμμο σώμα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι θεωρείται ένα από τα πιο σέξι μοντέλα στον κόσμο.

Latest

«Βόμβα» από την Αθηνά Οικονομάκου – «Δεν ξέρω τι δρόμο θα είχα πάρει αν…»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η Αλεξάνδρα Νίκα διασκέδασε στη χθεσινή του συναυλία στην Χαλκιδική (ΒΙΝΤΕΟ)