Ηθοποιός καταθέτει στη δίκη του σκηνοθέτη που κατηγορείται για βιασμό: Όλες οι λεπτομέρειες

Η κατάθεση της ηθοποιού Μαρκέλλας Γιαννάτου στο Μόνιμο Ορκωτό Δικαστήριο συνέχισε τη δίκη ενάντια στον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο που κατηγορείται για βιασμό εναντίον της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου τον Ιούλιο του 2010.

Η μάρτυρας δήλωσε ότι δεν έχει γνώση για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά ανέφερε πως είχε μια εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης από τον σκηνοθέτη το 2005, όταν συνεργαζόταν σε τηλεοπτική σειρά. Η ηθοποιός δήλωσε πως ο σκηνοθέτης είχε πει “Κάνω μια παλικαρίσια πείρα” μετά τη σεξουαλική χειρονομία που είχε κάνει πάνω στο σώμα της και εκείνη είχε αντιδράσει φωνάζοντας.

Επιπλέον, ανέφερε πως δέκα χρόνια μετά το περιστατικό, ο σκηνοθέτης της τηλεφώνησε σε ένα “σχεδόν απειλητικό” τηλεφώνημα, προσπαθώντας να της απαγορεύσει να μιλήσει για την εμπειρία της.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, η Μαρκέλλα Γιαννάτου αναφέρθηκε επίσης σε πληροφορίες για άλλες ηθοποιούς που είχαν ακούσει και κατέληξε λέγοντας πως προτίμησε να συνεργάζεται κυρίως με γυναίκες σκηνοθέτες μετά το περιστατικό που είχε βιώσει.

Written by admin

Οι περίεργες και δύσκολες στιγμές που ταράζουν τον ύπνο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

Η Ρούλα Κορομηλά αντιμετωπίζει τις διαφορές μεταξύ της τηλεόρασης και της μουσικής