Ήταν από τους πιο λαμπερούς αστέρες του Hollywood μέχρι που αποκαλύφθηκε αυτό.

Το 2016, ο Mel Gibson απέσπασε χειροκροτήματα για 10 λεπτά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου έκανε πρεμιέρα το «Hacksaw Ridge», το οποίο, μετά από μια ενθουσιώδη υποδοχή στην Ιταλία, έλαβε έξι υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Αυτό περιλάμβανε μια υποψηφιότητα για τον Gibson για την καλύτερη σκηνοθεσία. Το δράμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ήταν η πρώτη ταινία που είχε σκηνοθετήσει ο Gibson σε περισσότερο από μια δεκαετία.

Το διάλειμμα οφειλόταν σε μεγάλο βαθμό στο ότι ουσιαστικά αποκλείστηκε από το Χόλιγουντ, μια απέλαση που προκλήθηκε από τη διαβόητη σύλληψη του το 2006 όταν εξαπέλυσε μια αντισημιτική ατάκα. Ακολούθησαν δεδομένα που διέρρευσαν το 2010, όπου ο Gibson φώναζε ρατσιστικά σχόλια, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης της λέξης από n (nigger), στην τότε κοπέλα του, Οξάνα Γκριγκόριεβα, μητέρα ενός από τα εννέα παιδιά του. Αργότερα ισχυρίστηκε ότι ο Gibson την κακοποιούσε σωματικά. Ακόμη και πριν από την πτώση του, ο Gibson αντιμετώπιζε συνήθως προβλήματα για ομοφοβικά σχόλια.

Η Winona Ryder μίλησε για μια εποχή στη δεκαετία του 1990, όταν θυμάται ότι ο Gibson έκανε αντισημιτικά και ομοφοβικά σχόλια – αποκαλώντας την «δραπέτη του φούρνου», μια αναφορά στο Ολοκαύτωμα – κάτι που ο Gibson αρνήθηκε επιθετικά, αποκαλώντας την ψεύτρα.

Η Winona Ryder αντέδρασε στη διάψευση του ηθοποιού. «Πιστεύω στη λύτρωση και τη συγχώρεση, και ελπίζω ότι ο κ. Gibson βρήκε έναν υγιή τρόπο για να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του, αλλά δεν είμαι ένας από αυτούς. Γύρω στο 1996, ο φίλος μου Κέβιν Οκόιν και εγώ γίναμε αποδέκτες ρητορικής μίσους. Είναι μια οδυνηρή και ζωντανή ανάμνηση για μένα. Μόνο με την αποδοχή της ευθύνης για τη συμπεριφορά μας σε αυτήν τη ζωή, μπορούμε να επανορθώσουμε και να σεβαστούμε αληθινά ο ένας τον άλλον και του εύχομαι να είναι καλά στο ταξίδι της ζωής του» υπογράμμισε.

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Το κορίτσι του Γιώργου Σαμαρά είναι καυτό και το αποδεικνύει με μία φωτογραφία

Δήμητρα Ματσούκα: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί να είχα παιδί» (VIDEO)