Ηρώδειο: Η απώλεια της στέγης σε ένα ρωμαϊκό θέατρο

Η Άννα Βίσση είναι μια γυναίκα που έχει καταφέρει να επιβιώσει στον χρόνο και να αποκτήσει την αγάπη του κόσμου. Η ίδια δεν διστάζει να δώσει τον εαυτό της για τον κόσμο, όπως υπογράμμισε ο Σταμάτης Κραουνάκης.
Ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε στην τηλεόραση για την Μαρίνα Σάττι και τη συμμετοχή της στη Eurovision. Εξέφρασε την θέση του για το Ηρώδειο και τη διαμάχη στην οικογένεια Μαζωνάκη.
Μιλώντας για την Μαρίνα Σάττι, είπε ότι θα μπορούσε να προχωρήσει περισσότερο με μια πιο συνηθισμένη συμμετοχή στη Eurovision. Ενώ, για την Άννα Βίσση αναφέρθηκε ως μια γυναίκα που έχει καταφέρει να κερδίσει τις δεκαετίες και να αγαπηθεί από το κοινό.
Σχετικά με τη συναυλία της Άννας Βίσση στο Ηρώδειο, ο Σταμάτης Κραουνάκης εξέφρασε την άποψή του για τα μνημεία που δίνονται σε καλλιτέχνες και ανέφερε ότι το Ηρώδειο είναι ένα ρωμαϊκό θέατρο που δεν έχει ούτε στέγη πλέον, ενώ θεωρεί ιερό χώρο την Επίδαυρο.
Τέλος, για τον Νίκο Καρβέλα είπε ότι τον εκτιμά ως ταλαντούχο άνθρωπο που τολμάει να εκφράσει τον εαυτό του, ενώ σχολίασε και τη διαμάχη στην οικογένεια Μαζωνάκη, δείχνοντας συμπόνοια προς τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Written by admin

Το προσεχές κύμα της πανδημίας βρίσκει τον Λευτέρη Σουλτάτο στο νοσοκομείο: Τι συμβαίνει με τη Βάσω Λασκαράκη;

Ναυτικοί σε ανεκδοτάρα: Το τεράστιο πλοίο και το φλερτ