GNTM Ίριδα Παπουτσή: Το μαύρο σουτιέν και το τατουάζ της «ξεσήκωσαν» το Instagram

Δείτε την ανάρτηση του μοντέλου

Πρωτογνωρίσαμε την Ίριδα Παπουτσή στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2020, όταν συμμετείχε στο ριάλιτι μοντέλων του STAR «Greece’s Next Top Model». Από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε για το έντονο ταπεραμέντο και το ωραίο κορμί της.

Σήμερα, τον λογαριασμό της στο Instagram ακολουθούν περισσότερα από 43.800 άτομα, με τα αγόρια θαυμαστές της να παρακολουθούν καθημερινά το προφίλ της. Παράλληλα, όπως μαρτυρούν μερικές φωτογραφίες της, αρκετές είναι οι εταιρείες που επιλέγουν εκείνη για τη διαφήμιση των προϊόντων τους.

Φυσικά, η Ίριδα Παπουτσή δεν θα μπορούσε λέει «όχι» στις hot αναρτήσεις και σήμερα (Τετάρτη 6/4) το απόγευμα φρόντισε να ανεβάσει στα ύψη τη διάθεση των ακολούθων της, δημοσιεύοντας μία ασπρόμαυρη mirror selfie, όπου εμφανίζεται με το σουτιέν της.

Φορώντας ένα ανοιχτόχρωμο σετ φόρμας, στέκεται μπροστά από τον καθρέπτη και επιδεικνύει το ντεκολτέ της, τη λεπτή μέση της και το τατουάζ που έχει ανάμεσα στο στήθος της. Αν και δεν έχει ίχνος μακιγιάζ, προκαλεί με το ύφος της και εκπέμπει αυτοπεποίθηση.

«Τούμπανο 🔥», «Κορμάρα❤️😍❤️😍❤️😍», «Μια κούκλα στα Calvin της! 🔥» είναι μόνο τρία από τα δεκάδες σχόλια που έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, το τολμηρό post της.

 

 

GNTM – Μαρία Μιχαλοπούλου: Το μόντελινγκ, το αιμαγγείωμα και οι κρίσεις πανικού

Συνταγή – Νηστίσιμη: Μοναστηριακές γαρίδες σαγανάκι, νηστίσιμες