Ηράκλειο: Πυροσβέστες απεγκλώβισαν γυναίκα σε σπίτι που φλεγόταν, αλλά εκείνη τους επιτέθηκε!

κρητη

Ένα απίστευτο περιστατικό σημείωθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης φωτιάς σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικοι της περιοχής είδαν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί από το συγκεκριμένο κτήριο και αμέσως ειδοποίησαν της πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο με τρία οχήματα και έξι άνδρες, καθώς και μέλη της ΕΛ.ΑΣ. και το ΕΚΑΒ.

Μόλις ξεκίνησε η διαδικασία κατάσβεσης της φωτιάς οι πυροσβέστες διαπίστωσαν πως μία γυναίκα ήταν εγκλωβισμένη μέσα και επιχείρησαν να την βγάλουν με ασφάλεια έξω. Εκείνη όμως αντέδρασε σθεναρά λέγοντας πως δεν θέλει να βγει κι ας καίγεται το σπίτι.

Οι πυροσβέστες μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφεραν να την βγάλουν από το φλεγόμενο κτήριο, αλλά εκείνη άρχισε να τους βρίζει και να τους επιτίθεται. 

Εκτιμάται ότι πιθανότατα βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, αφού δεν θέλησε να εξεταστεί από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, ούτε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, δηλώνοντας ότι είναι καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με μαρτυριές των κατοίκων, το συγκεκριμένο σπίτι είναι εγκαταλελειμμένο κι έχουν βρει εκεί καταφύγιο αρκετοί περιθωριακοί. Αξίζει να σημειωθεί πως η φωτιά προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στο εσωτερικό του σπιτιού.

 

Δολοφονία στις Σερρες: ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ… Το Story του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ με το ματωμένο μαχαίρι

ζινα

Ζήνα Κουτσελίνη: Κάποια δάκρυα σε λυγίζουν … Παναγιά μου, φώτισέ μας