Ιωάννης Παπαζήσης: Θέλω να ζητήσω συγγνώμη που αυτά τα κορίτσια έκλαιγαν στο σπίτι τους κι εγώ…

PAPAZISHS

Ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα» την Κυριακή και σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ελληνικό #metoo, ενώ δε δίστασε να ζητήσει συγγνώμη που ενώ είχε ακούσει, δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει.

«Αυτό που συνέβη όσο ήταν κλειστά τα θέατρα… Η άποψή μου είναι πως οτιδήποτε γίνεται έχει συνέπειες. Αυτό που έγινε θα γυρίσει θετικά στο θέατρο. Το ακούγαμε, έχει μια “κάθαρση”, μια καθαρότητα από τους ανθρώπους που πήραν θέση. Η δική μου θέση είναι ότι εγώ δεν βγήκα ποτέ να γράψω στα social, γιατί ένιωθα άσχημα. Πραγματικά. Τις περισσότερες κοπέλες τις γνωρίζω και το μόνο που ήθελα να γράψω είναι συγγνώμη. Το εννοώ. Αυτά τα ακούγαμε χρόνια, τα ξέραμε και δεν κάναμε τίποτα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη που αυτά τα κορίτσια έκλαιγαν στο σπίτι τους κι εγώ ήμουν σε ένα μπαράκι και έκλεινα τα μάτια και τα αυτιά μου. Θα ήθελα να δω προσωπικά τους ανθρώπους αυτούς και να τους πω συγγνώμη που δεν έκανα κάτι εγώ. Δεν είναι συγκινητικό αυτό, είναι η αλήθεια.

Βαρέθηκα με τη φοβία. Εμένα δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που φοβούνται. Το έχω ζήσει και κάποιον από αυτόν τον είχα δάσκαλο και μου τα έκανε αυτά. Μου έκανε μαγκιές και μετά, μου έβαλε “Χ” για τρία χρόνια, επειδή του μίλησα άσχημα. Ο φόβος σε ένα νέο παιδί είναι άσχημο πράγμα και δεν το θέλω γιατί είμαι και πατέρας πλέον. Και αυτά τα κορίτσια έχουν έναν πατέρα. Η θέση μου είναι αυτή. Ο κόσμος πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί θετικά, γιατί το θέατρο και η πραγματική ρίζα του είναι το ήθος και η αγάπη που έχουμε προς αυτό και για τον πολιτισμό. Αυτά τα πράγματα δεν χρειάζονται στη δουλειά μας. Τι ακούν τα νέα παιδιά ρε γαμώτο;

Αυτό που κερδίσαμε δεν είναι ότι κάποιοι άνθρωποι κατάλαβαν πως δεν είναι Θεοί, κερδίσαμε ότι κανείς πλέον δεν έχει κλειστό το στόμα του. Κατάλαβαν ότι δεν είναι μόνοι τους. Αυτά τα πράγματα πλέον, στη γενιά αυτή, που είναι διαφορετική, αγκαλιάζονται. Αυτό είναι το καλό των social.

Υπάρχει μια επικοινωνία. Μαγκιές τέλος» είπε, μεταξύ άλλων, ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο (μετά το 12:08’):

Ανέκδοτο: 40 χρόνια γάμου …! Τρελό γέλιο

Survivor spoiler

Survivor spoiler 7/6: ΑΝΑΤΡΟΠΗ … Ποιος κερδίζει τη 2η ασυλία;