Ιωάννα Τούνη: Βάφτισε τον γιο της και «ζάλισε» με την αποκαλυπτική της εμφάνιση – Το φόρεμα ήταν γεμάτο σκισίματα (ΦΩΤΟ)

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βάφτισαν χθες, τον εννέα μηνών γιο τους.

Ο μικρός πήρε το όνομα «Πάρης», ενώ νονοί του ήταν η Στέλλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας.

Η τελετή της βάφτισης, όπως και το πάρτι στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν στη Βαρυμπόμπη, με τη γνωστή Instagrammer να μοιράζεται με το κοινό της φωτογραφίες και βίντεο από τη βραδιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram


Στο πλευρό του ζευγαριού βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι. Ανάμεσά τους ήταν και οι Δήμητρα Αλεξανδράκη, Στέλιος Χανταμπάκης, Νικηφόρος, Γιώργος Βελισσάρης, Νίκος Κουρκούλης και Κέλλυ Κελεκίδου.

Κατά την έναρξη του πάρτι, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν μια εντυπωσιακή είσοδο στο κτήμα με τον γιο και τους κουμπάρους τους, ενώ στη συνέχεια, οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν το μενού που επέλεξε το ζευγάρι.

Σειρά είχε η μουσική, με τον Νικηφόρο να τραγουδά επί σκηνής, ενώ στην πίστα δεν δίστασε να σηκωθεί και να πιάσει το μικρόφωνο και η Ιωάννα Τούνη.

Πρόκειται για μια από τις πλέον ευτυχισμένες στιγμές της κοινής τους ζωής που έμελλε να βιώσουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου την Παρασκευή με το ερωτευμένο ζευγάρι να αποφασίζει να βαπτίσει το μικρό του αγοράκι συντροφιά αγαπημένων του προσώπων και καλών του φίλων.

Μάλιστα, μέσα από τα social media, ήρθαν στη δημοσιότητα ορισμένες στιγμές από το πάρτι που ακολούθησε του μυστηρίου της βάπτισης όπου η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λάμπουν πραγματικά από ευτυχία.

Σαν λάτρεις του διαδικτύου, άλλωστε, αμφότεροι και οι δυο τους δεν έπαψαν στιγμή να καταγράφουν τις όμορφες στιγμές αλλά και να αναδημοσιεύουν ιστορίες των φίλων τους.

Αλμπέρτο Μποτία: Μιλά πρώτη φορά για τον γιο του με την Ελένη Φουρέιρα (VIDEO)

Latest

Ο ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης βγάζει χρήματα από το μέλι – Πώς είναι σήμερα (pic)