Ιωάννα Τούνη: Τέλος στις φήμες πως υπάρχει κρίση στη σχέση τους έχουν βάλει πια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη.

Το ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί, μπορεί να πέρασε μια δύσκολη περίοδο (με τα unfollow του ενός στον άλλον), αλλά είναι πια μαζί. Μετά την ανακοίνωση μάλιστα της εγκυμοσύνης της η Ιωάννα Τούνη πρόσθεσε και τον σύντροφό της στη συγκινητική ανάρτησή της. Και τώρα η ίδια αποκάλυψε γιατί της κάνει ζήλιες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Κεφάτη, χαμογελαστή και γεμάτη όρεξη, η Ιωάννα Τούνη έχει επιστρέψει και πάλι στα social media. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας αποκάλυψε πως το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της ήταν δύσκολο για εκείνη.

Τώρα όμως, έχει συνέλθει λίγο και να έχει δεχθεί και μεγάλο κύμα αγάπης μετά τα ευχάριστα νέα. Η ίδια δεν παρέλειψε να εξομολογηθεί όμως ότι δέχθηκε και κάποια επικριτικά σχόλια που τη στενοχώρησαν, ξεκαθαρίζοντας πως έχει και η ίδια δικαίωμα στην προσωπική της ζωή.

Ωστόσο, σιγά σιγά η Ιωάννα Τούνη βρίσκει τους ρυθμούς της. Αυτό το Σαββατοκύριακο μάλιστα είναι στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου. Μέσα από ένα video μάλιστα η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε τον λόγο που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου της κάνει ζήλιες.

«Θέλω να μου πείτε πώς γίνεται το αγόρι μου να ζηλεύει που εταιρείες και όχι άνθρωποι μου στέλνουν λουλούδια», ανέφερε με χιούμορ η Ιωάννα Τούνη. Με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να της απαντά πως «πίσω από εταιρείες κρύβονται άνθρωποι».

Και συνέχισε: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλει να σας ενημερώσω ότι μου έχει στείλει κι αυτός πανέμορφες ανθοδέσμες, αλλά σνομπάρω και δεν σας τις δείχνω».

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη «έστρωσε» τον σύντροφό της στις δουλειές καθώς η ίδια δεν πρέπει να κουράζεται λόγω εγκυμοσύνης.

Παγκόσμιο συναγερμό κήρυξε ο ΠΟΥ: Κίνδυνος για την Ευρώπη από τα αυξημένα κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων.

Συνταγή: Σούπα με ρεβίθια και ζυμαρικά